Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Als één van de grootste leisure-concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast organiseert Libéma jaarlijks diverse vakbeurzen en grote publieksevenementen. 
 
Libéma Beurzen & Evenementen maakt het u makkelijk. Eén professionele accountmanager is uw eigen aanspreekpunt voor 8 locaties. Door het centraliseren van specialismen in één team bieden wij u betrouwbaarheid en betrokkenheid. Uw accountmanager van Libéma Beurzen & Evenementen is het verlengstuk van uw organisatie en denkt vrijblijvend met u mee om uw beurs, evenement of concert tot een ongekend succes te maken.

Landelijke dekking door een regionale aanpak, dát is waar Libéma Beurzen & Evenementen voor staat. Als enige accommodatieverschaffer in Nederland bieden wij landelijke dekking voor beurzen, evenementen en concerten. Geen zin in files maar juist een uitstekende bereikbaarheid? Kies voor de accommodaties van Libéma Beurzen & Evenementen!

Komt u verder in Autotron Rosmalen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch, Expo Haarlemmermeer, Groenoordhallen Leiden, Omnisportcentrum Apeldoorn, TT Hall Assen, IJsselhallen Zwolle en Zeelandhallen Goes. Maak kennis met de mogelijkheden van Libéma Beurzen & Evenementen: de combinatie van accommodaties en vakmanschap biedt uw organisatie de beste voorwaarden voor succes!

De accommodaties van Libéma Beurzen & Evenementen hebben elk hun eigen uitstraling en sfeer. Centraal staat dat alle accommodaties beschikken over een breed faciliteitenpakket om aan alle wensen van u en uw klanten te kunnen voldoen. Onze eigen catering en facilitaire diensten advisteren en assisteren u graag. Desgewenst kunt u gebruik maken van ons netwerk van betrouwbare toeleveranciers. 

Postbus 403
5201 AK  DEN BOSCH
Tel:  +31 (0)900 0401132
E-mail: beurzenevenementen@libema.nl
Website: www.libema.nl/beurzenevenementen

 

Categorie: Hotelketens en samenwerkingsverbanden, Bungalow- en vakantieparken met vergaderfaciliteiten, Beursgebouwen, Attractieparken

Publicaties over Libéma Beurzen & Evenementen:

- Nieuws (5)

Gerelateerde artikelen  
18-06-2007 Nieuws Libéma beurzen en evenementen: landelijke dekking op regionaal niveau
25-09-2007 Nieuws Libéma beurzen & evenementen lanceert buitenkans
21-05-2008 Nieuws Libéma Beurzen & Evenementen lanceert nieuwe huisstijl
25-10-2009 Nieuws Libéma wijzigt verantwoordelijkheden management en benoemt nieuwe locatiemanagers …
10-06-2009 Nieuws Nieuwe organisatiestructuur voor Libéma Beurzen & Evenementen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,43 seconden.