Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Een beursgesprek is geen gewoon verkoopgesprek
Het presenteren op een beurs vraagt andere vaardigheden dan in een 1-op-1 verkoopgesprek. Waar de medewerker in een persoonlijk verkoopgesprek tijd en privacy heeft, zal deze op een beurs te maken krijgen met tijdsdruk en een druk bezochte stand. En tegelijkertijd moet de medewerker inschatten wat wel en wat geen potentiële klant is en hierop anticiperen.

Inhoud beurstraining Sales & Pepper
Sales & Pepper kent het belang van een goed getrainde standbemanning en heeft zich gespecialiseerd in het neerzetten van topprestaties in een turbulente, driedimensionale omgeving In een uitgebalanceerd en op maat gemaakt programma komen alle aspecten van een succesvolle beursdeelname aan de orde. Het traject voor, tijdens en na de beurs wordt besproken en leidraad is de rol van de standbemanning. De training behelst persoonlijke, bedrijfs- en beursdoelstellingen maar ook praktische tips over presentatie, uiterlijk en het aanspreken van prospects. De training is opgebouwd uit een theoretisch gedeelte en een praktijkonderdeel. Door middel van simulatie wordt geoefend op gesprekken en onverwachte situaties tijdens de beurs. De training is dynamisch van opzet waardoor de passie bij de deelnemers naar boven komt.

Resultaat
Met de beurstraining van Sales & Pepper straalt uw standbemanning energie, flair en vakmanschap uit die de beursbezoeker zal opvallen en bijblijven. Na de beurs heeft u een goedgevulde agenda met kwalitatief hoogwaardige leads met een significante omzetstijging tot gevolg.
De training van Sales & Pepper is direct en op een aardige en enthousiasmerende wijze confronterend. Met veel energie en passie Het resultaat is een significant betere beurs dan de laatste.

Heinsiuslaan 2
3051 HD  ROTTERDAM
Tel:  +31 (0)6 46324830
E-mail: han@salesandpepper.com
Website: www.salesandpepper.com

 

Categorie: Beurs- en Standtraining en advies, Sales en marketing

Publicaties over Sales & Pepper:

- Nieuws (1)

Gerelateerde artikelen  
15-05-2008 Nieuws Han Leenhouts nieuwe columnist op CongresWereld.nl
25-11-2010 Nieuws Acht voorwaarden voor een succesvolle training
30-03-2009 Nieuws Training Projectorganisatie voor de Event Organizer
28-01-2008 Nieuws Centrum voor Live Communication biedt cursus ‘Effectief deelnemen aan Beurzen’ …
29-09-2009 Nieuws Effectivents helpt ook dit najaar de event organiser op weg
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,37 seconden.