Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Hotel Contact/Worldmeetings te Den Haag profileert zich sinds 1990 als uw ideale assistent voor hotelreserveringen, locatiebemiddeling en meetingservices.

Inkoop, offertes, reserveringen en financiële dienstverlening
Worldmeetings’ dienstenpakket bestaat uit een inkoopservice, een offerteservice en de afhandeling van reserveringen en betalingen. Alle reserveringen en facturen lopen centraal via Hotel Contact/Worldmeetings, met als resultaat een duidelijk inzicht in boekingspatronen, kosten en besparingen.

Efficiency, transparantie en kosten besparen; dit zijn de belangrijkste voordelen voor het grote aantal zakelijke opdrachtgevers dat sinds enige jaren van onze diensten gebruik maakt. En met aantoonbaar resultaat! Voorbeelden van opdrachtgevers zijn procurement managers, travel managers, opleidingsafdelingen, management assistenten en marketing managers. 

Exclusieve technologie gecombineerd met ervaren medewerkers
Onze cliënten en kantoren maken gebruik van exclusieve technologie die speciaal in opdracht van Worldmeetings is ontwikkeld. Daarnaast geven de nationale Service Centers persoonlijke begeleiding. Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid in de wereld van vergaderingen en evenementen. Veel praktische ervaring is opgedaan in hotels en vergaderaccommodaties en bovendien krijgen zij een uitstekende training op Worldmeetings’ Service Centers.

Internationaal
Hotel Contact is aangesloten bij Worldmeetings: een internationaal netwerk van regionale vergaderspecialisten, allen met jarenlange ervaring.  Worldmeetings beheert een gezamenlijk portfolio van hotels en vergaderaccommodaties in meer dan 120 landen. Keuze volop dus. De service wordt ondersteund door diverse internationale service centra en dus zoveel mogelijk door regionale specialisten. Alle partners werken met hetzelfde systeem, zodat afspraken makkelijk onderling uitwisselbaar zijn. U heeft zodoende het gemak van uw vertrouwde contactpersoon, gecombineerd met de voordelen van de lokale expertise. 
 

Postbus 671
2501 CR  DEN HAAG
Tel:  +31 (0)800 0998855
Fax: +31 (0) 70 3131122
E-mail: info@worldmeetings.nl
Website: www.nl.worldmeetings.com

 

Categorie: Boekingsbureaus, Locatiebemiddelaars, Venue Finders

Publicaties over Hotel Contact / Worldmeetings:

- Nieuws (10)

Gerelateerde artikelen  
26-09-2008 Nieuws Hotelcontact / Worldmeetings tekent grote procurement overeenkomst met ANWB
14-06-2008 Nieuws Hotel Contact/Worldmeetings scoort een 8 op klanttevredenheid!
04-07-2008 Nieuws Hotel Contact / Worldmeetings doneert 10.500,- aan African Parks Foundation …
01-05-2008 Nieuws Hotel Contact/Worldmeetings biedt procurement service voor de meeting industrie …
14-08-2007 Nieuws Worldmeetings tekent overeenkomst met Britse Hotelworld
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,34 seconden.