Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Jacquet communicatie en marketingadvies is uw creatieve partner voor professioneel advies op communicatie- en marketingvlak, tekstproducties en conceptontwikkeling. Persoonlijk, betrokken en op projectbasis inzetbaar.

Jacquet communicatie en marketingadvies is een kleinschalig adviesbureau. Betrokkenheid bij onze relaties staat voorop. Wij helpen u bij het oplossen van uw communicatie- en/of marketingvraagstukken. We houden van duidelijke taal en werken aan doeltreffende oplossingen. Terwijl wij doen waar wij goed in zijn, namelijk uw communicatie of marketing verbeteren, kunt u zich blijven bezighouden met dat wat voor u belangrijk is: uw eigen bedrijf, uw afdeling of uw gasten of klanten.
U kunt ons inschakelen voor complete in- en externe communicatietrajecten en het (samen met u) opstellen en uitwerken van marketingplannen, maar ook voor het schrijven van teksten of het conceptueel meedenken en ontwikkelen van een nieuw product of dienst.

De mensen achter Jacquet communicatie en marketingadvies zijn Jean-Jacques Jouret en Janet Veenstra. Janet begon haar carrière in de hotellerie. Na een aantal jaren switchte zij naar de Rabobank. Voor deze organisatie heeft ze zowel bij lokale banken als op het hoofdkantoor gewerkt, de laatste jaren als communicatieadviseur. Jean-Jacques heeft jarenlang in de hotellerie gewerkt. Daarna is hij ruim zeven jaar directeur geweest bij Het Accommodatie Buro. In deze tijd was hij onder andere ook voorzitter van de Vereniging Nederlandse Congres- en vergaderbelangen (VNC). Nu werkt hij in Zwolle en is onder andere voorzitter van de Stichting Congresstad Zwolle.

Herenweg 54
8023 DB  ZWOLLE
Tel:  +31 (0)6 20000609
E-mail: info@jacquetcommunicatie.nl
Website: www.jacquetcommunicatie.nl

 

Categorie: Communicatie

Publicaties over Jacquet communicatie en marketingadvies:

- Nieuws (1)

Gerelateerde artikelen  
19-02-2008 Nieuws Uw site bekeken door de ogen van de bezoeker
07-06-2010 Nieuws Congresstad Zwolle zet de stad zakelijk op de kaart
24-01-2013 Nieuws Congresstad Zwolle wordt Congresbureau Regio Zwolle
21-09-2011 Nieuws Prinsjesdagcongres Zwolle brengt congresambassadeurs samen
16-10-2019 Nieuws Mansveld Expotech neemt gerenommeerd bedrijf in de live communicatie branche …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.