Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

D’ondersteuning, het juiste adres wanneer u extra ondersteuning nodig hebt om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Een scherp oog voor organisatie, een persoonlijke benadering én een grote inzet zijn de belangrijkste kwaliteiten die D’ondersteuning inbrengt. Ons motto luidt dan ook: onmogelijke opdrachten voeren we direct uit, wonderen duren iets langer!
  • Voor uw bedrijf hebt u regelmatig een échte organisator op freelancebasis nodig: iemand die de situatie snel overziet en van aanpakken weet.
  • U hebt graag iemand achter de hand, die kan meedenken over concepten en u in de uitvoering veel werk uit handen kan nemen.
  • U bent incidenteel betrokken bij het ontwikkelen en realiseren van zakelijke evenementen.
  • U regelt cursussen, relatiebijeenkomsten en andere evenementen. Dat gaat u prima af, maar u kunt te weinig tijd besteden aan uw corebusiness.
  • U hebt een prachtig concept voor een beurs, expositie of bedrijfspresentatie. Met uw team gaat u aan de slag. Gaandeweg blijkt er meer werk aan vast te zitten dan u had voorzien…
Het zijn zomaar wat voorbeelden van situaties waarin D’ondersteuning uitkomst kan bieden. Of het nu gaat om de complete organisatie van een congres, vergadering, cursus, bedrijfspresentatie of relatiebijeenkomst of om specifieke ondersteuning op deelgebieden: u krijgt altijd D’ondersteuning die u nodig hebt!

Lippe Biesterfeldstraat 27-2
6824 LK  ARNHEM
Tel:  +31 (0)26 351 9012
E-mail: info@donderdsteuning.nl
Website: www.dondersteuning.nl

 

Categorie: Organisatiebureaus