Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Wij zijn Rotterdam Partners. Wat ons drijft is Rotterdam. Wij zijn trots op Rotterdam. Trots op de energie van de stad, op haar innovatieve en ondernemende karakter, haar haven, haar ongepolijste charme en internationale allure. Rotterdam is altijd in beweging en daarom geloven wij dat er nog zo veel mogelijk is.

Versterken

Rotterdam Partners wil de stad vooruit brengen. Wij sturen op het imago van Rotterdam en promoten de Rotterdamse regio nationaal en internationaal. Wij openen de deur van Rotterdam voor toekomstige bezoekers, bedrijven, bewoners en studenten en leiden ze rond in de stad. Wij enthousiasmeren, inspireren, maar overtuigen ze ook om Rotterdam te bezoeken, hier zaken te komen doen, hun bedrijf hier te vestigen, hun congres hier te organiseren, hier te komen wonen of te studeren. Dat maakt het lastig om onze organisatie in één woord te vangen. Wij zijn verantwoordelijk voor de citymarketing, de acquisitie, en werken aan een beter vestigingsklimaat. Zo versterken wij de Rotterdamse economie in de breedste zin van het woord.

Onderscheidend

Onze medewerkers hebben een ongelooflijk groot hart voor Rotterdam. Met veel plezier en voortvarendheid zetten zij hun kennis in om zo op hun eigen unieke wijze bij te dragen aan de vooruitgang van de stad. Ze helpen toeristen en expats om hun weg te vinden. Zij halen internationale bedrijven, congresorganisatoren en intermediairs uit de reisindustrie, en journalisten uit binnen- en buitenland naar de stad. Zij promoten Rotterdam via campagnes en zorgen dat Rotterdam wereldwijd vindbaar is als dé stad waar je moet zijn. Ze rollen de rode loper voor je uit en heten je welkom. Dat doen ze voor iedereen: van bedrijven en bezoekers, tot bewoners en studenten.

Samen

Wij opereren als de spin in het web, spreken de taal van bestuurders en bedrijven en kennen de beïnvloeders en de beslissers in de stad. Zo kunnen wij snel en efficiënt mensen binnen en buiten de stad aan elkaar verbinden. We zijn onafhankelijk en met onze kennis en dienstenkunnen we het verschil maken.

Rotterdam Partners gelooft in de kracht van samenwerken. De beste ambassadeurs van de stad zijn Rotterdammers zelf. Rotterdam Partners beschikt over een groot aantal netwerken van Rotterdammers die zich verbonden voelen met onze gezamenlijke missie om de stad vooruit te brengen. Wij geven onze netwerken een nadrukkelijke rol in de promotie van Rotterdam. Daarin schuilt wat ons betreft de kracht van de Rotterdamse citymarketing. Samen hebben we als stad het vermogen om een verpletterende indruk te maken.

 

Schielandshuis Korte Hoogstraat 31
3011 GK  ROTTERDAM
Tel:  (+31) 10 790 0140
E-mail:  contact@rotterdampartners.nl
Website: https://rotterdampartners.nl/

 

Categorie: Regionale congresbureaus

Publicaties over Rotterdam Partners:

- Nieuws (24)

Gerelateerde artikelen  
11-10-2013 Nieuws Kennisambassadeurs ingezet voor promotie Rotterdam als internationale congresbestemming …
13-10-2007 Nieuws Rotterdam wil creatieve broedplaats worden
24-04-2017 Nieuws On the Move - april 2017 (2)
14-01-2009 Nieuws Rotterdam Airport gaat mogelijk Rotterdam-The Hague Airport heten
30-10-2017 Nieuws Rotterdam wil prestigieus internationaal onderwijscongres naar stad halen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,51 seconden.