Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

De mix van diversiteit, capaciteit en multifunctionaliteit maakt MartiniPlaza geschikt voor zowel eenvoudige vergaderingen als grote internationale congressen met een complexe logistiek. Diverse ruimten kunnen onderling geschakeld worden en zijn direct verbonden met de plenaire zalen. Gedurende het evenement kunt u gebruik maken van de stijlvolle foyers met horecavoorzieningen. Onze ruime theaterzaal met 1.580 comfortabele stoelen is geschikt voor de grotere musicals, maar is ook direct inzetbaar als plenaire congreszaal. Sfeervol en uitgerust met de moderne technieken. Onze Middenhal is snel in te richten als een congreszaal voor maximaal 3.600 personen en kan met de oppervlakte van 2.700 m² ook ingezet worden als expositieruimte of feestzaal.
Wij faciliteren graag geheel naar uw wensen waarbij ons predicaat ‘Erkend Congresbedrijf' borg staat voor optimale kwaliteit.

 

Er gaat niets boven ..... gastvrijheid
De culinaire en facilitaire verzorging bepalen voor een groot deel het succes van uw evenement. Het eigen horeca- en facilitair bedrijf van MartiniPlaza zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. MartiniPlaza onderscheidt zich van veel andere locaties met een eigen horecabedrijf. De flexibiliteit en betrokkenheid die daarbij horen, zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. Onze horecaspecialisten denken al in een vroeg stadium met u mee over de invulling van dit belangrijke onderdeel van uw evenement. Of dat nu gaat om groepsdiners, expocatering, high teas, congresfeesten of borrelarrangementen. Uw wensen zijn de basis van onze service. Hetzelfde geldt uiteraard voor het facilitair bedrijf van MartiniPlaza. Onze eigen technische dienst, schoonmaakdienst en parkeerbeheer zorgen ervoor dat uw evenement in alle opzichten vlekkeloos verloopt. In de voorbereidingen wordt u begeleid en geadviseerd door één contactpersoon. MartiniPlaza is uitstekend geoutilleerd en kan, indien u dat wenst, meerdere preferred suppliers inzetten waardoor alle benodigde voorzieningen van beproefde kwaliteit zijn.

Wij ontvangen u graag voor een goed gesprek en een uitgebreide sitevisit.

 

 

Leonard Springerlaan 2
9727 KB  GRONINGEN
Tel:  +31 (0)50 5222620
Fax: 050-5250155
E-mail: sales@martiniplaza.nl
Website: www.martiniplaza.nl

 

Categorie: Congresgebouwen

Publicaties over MartiniPlaza:

- Nieuws (5)

Gerelateerde artikelen  
02-04-2012 Nieuws Congress by design preferred supplier van MartiniPlaza
19-02-2013 Nieuws Symposium over congresorganisatie groot succes
12-07-2017 Nieuws On the Move - juli 2017
05-03-2018 Nieuws 4e GCB Symposium over alle organisatorische ins & outs bij congressen en events: …
05-04-2017 In the spotlight Congresbureau Groningen en Martiniplaza halen topcongressen naar de stad
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,34 seconden.