Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Van harte welkom bij de HOTELS van ORANJE in Noordwijk aan Zee: Een plek waar gastvrijheid en een luxe ambiance u zullen omarmen.

Gelegen aan de fraaie Koningin Wilhelmina Boulevard, en aan het schoonste en breedste strand langs de Hollandse kust, hebben de Hotels van Oranje een unieke en mooie ligging. Noordwijk is een bloemenbadplaats met de grandeur en allure van internationale badplaatsen, en is omringd door fraaie natuur en zeer centraal gelegen op minder dan een half uur afstand van Amsterdam Schiphol, Amsterdam en Den Haag.

De Hotels van Oranje beschikken over 30 flexibele vergaderruimtes voor 2 tot 850 personen. Daarnaast zijn er 20 boardrooms voor kleine gezelschappen.
Wij beschikken onder andere over een autolift en een hydraulisch truss-systeem voor licht en decoratie materiaal.
Alle audiovisuele apparatuur is aanwezig, maar ook diensten als on-site registratie, valet parking, partnerprogramma’s en personal assistants kunnen wij voor u organiseren.

De Wintertuin is geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 850 personen en is een prachtige, sfeervolle ruimte met volop daglicht.
Maximaal ingericht voor de zakelijke klant zijn onze Máxima Zalen. Uw congres, workshop of bedrijfstraining is hier dan ook prima op zijn plaats.

Wij bieden u alle faciliteiten die men kan verwachten van een evenementenspecialist. Congressen, bedrijfstrainingen, workshops of een geweldig feest. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van klein tot groot, ieder evenement, zakelijk of privé, maken wij tot een ongekend succes. Niets is ons vreemd of teveel.

Koningin Wilhelmina- boulevard 20-31
2202 GV  NOORDWIJK
Tel:  +31 (0)71 3676869
Fax: 071-3676800
E-mail: info@hotelsvanoranje.nl
Website: www.hotelsvanoranje.nl

 

Categorie: 5-hamer locaties, Hotels

Publicaties over Hotels van Oranje:

- Nieuws (2)

Gerelateerde artikelen  
11-11-2009 Nieuws Noordwijkse hoteldirecteuren delen bed(den)
01-11-2012 Nieuws HOTELS van ORANJE genomineerd voor ‘Green Hotel of the Year Award Europe'
18-09-2008 Nieuws Martin Lindelauf vertrekt bij de Hotels van Oranje
14-02-2012 Nieuws Noordwijk showt meeting planners 'every day is a Beachday!' met Winter Beach …
05-03-2009 Nieuws Noordwijk Marketing organiseert 3e Sea Rally
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,34 seconden.