Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Schitterend gelegen in Noordwijk, ligt het stijlvolle **** Palace Hotel met bijzondere faciliteiten. Het hotel beschikt over 120 exclusieve hotelkamers en suites, 11 conferentiezalen voorzien van alle moderne faciliteiten en natuurlijk daglicht, twee executive boardrooms, het gastronomisch Restaurant Chatillon, Brasserie & Lounge Circles, de gezellige Paul's Bar, het uitgebreide Wellness Center, de fitness ruimte (440 m2), de exclusieve Bentley en Rolls Royce en de ruime, overdekte parkeergarage.

Ons team staat voor professionele en persoonlijke dienstverlening en wij hopen u en uw gasten binnenkort in ons hotel te mogen verwelkomen.Op alle gebieden thuis in het organiseren van uw evenement
Zoekt u een passende locatie voor de productpresentatie van uw nieuwe product? Een galadiner dat geen concessies doet aan de culinaire kwaliteit? Of een plaats om een workshop te organiseren? Voor organisatoren van congressen, conferenties, feesten en partijen biedt het Palace Hotel vele redenen om een event bij ons te plannen.
In de eerste plaats zijn er de flexibele vergaderruimten met alle gewenste faciliteiten, zoals airconditioning en daglicht. Daarnaast biedt het hotel tal van extra mogelijkheden voor elke gewenste capaciteit.

Van boardmeeting tot bruiloft
Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die het Palace Hotel te bieden heeft! Palace Hotel kent een flexibele houding, waardoor er een breed aanbod aan evenementen voor u beschikbaar zijn. Een gala, modeshow of kartbaan in de parkeergarage, wat voor event u ook wenst het Palace Hotel probeert uw wensen te verwezenlijken! Mede door hoge kwaliteit in combinatie met een persoonlijke betrokkenheid zorgen wij dat uw bijeenkomst een succes wordt.
Het Palace Hotel is de ideale plaats voor o.a.:

- Vergaderingen
- Seminars, congressen en conferenties
- Trainingen en workshops
- Tentoonstellingen en productpresentaties
- Modeshows
- Club brunches en afternoon teas
- Private dining
- Recepties, feesten en bruiloften
- Jaarverslagpresentaties
- Netwerkborrels
- Personeelsuitjes

Pickeplein 8
2202CL  NOORDWIJK AAN ZEE
Tel:  +31 (0)71 365 3000
Fax: 071-365 3032
E-mail: info@palacehotel.nl
Website: www.palacehotel.nl

 

Categorie: Hotels

Publicaties over Palace Hotel:

Geen publicaties beschikbaar.

Gerelateerde artikelen  
06-06-2012 Nieuws Dutch Hotel Award voor Palace Hotel Noordwijk
08-07-2013 Nieuws Best scorende hotels uit de Terras Top 100
03-02-2007 Nieuws Stefan Dubbeling weg bij Palace Hotel
11-11-2009 Nieuws Noordwijkse hoteldirecteuren delen bed(den)
12-02-2013 Nieuws Kanshebbers op titel Schoonste Hotel van Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,33 seconden.