Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

 

Met een portfolio vol A-merken, de absolute A-locatie ‘Amsterdam' en een geschiedenis die teruggaat tot 1893, is Amsterdam RAI één van Europa's meest attractieve en innovatieve congres-,en beursbedrijven. Ieder jaar is Amsterdam RAI gastheer van meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, meetings, presentaties en andere bijeenkomsten.

De RAI heeft de flexibiliteit om evenementen van verschillende grootte zelf te organiseren of optimaal te huisvesten. Onze venue is goed bereikbaar, voorzien van alle gemakken en heeft multifunctionele ruimtes. Elk bezoek aan Amsterdam RAI willen wij tot een stimulerende, bijzondere en succesvolle ervaring maken.

Het succes van Amsterdam RAI is gefundeerd in Amsterdam. Op slechts 15 minuten afstand van Schiphol Airport en het citycenter van Amsterdam, wordt het grootste beurs- en congrescentrum van Nederland geëxploiteerd. De 11 multifunctionele beurshallen (87.000m²) en de 22 congreszalen worden omgeven door de dynamiek van wereldstad Amsterdam/

RAI Elicium
Amsterdam RAI is uitgebreid met een geheel nieuw gebouw: Het RAI Elicium. Met het innovatieve  Elicium is de RAI nog beter in staat om klanten te bedienen met hoogwaardige faciliteiten. Het Elicium biedt de RAI uitgelezen nieuwe mogelijkheden.

RAI EliciumHet Elicium is begin 2009 in gebruik genomen en kent een veelheid aan functies. De ballroom biedt ruimte aan maximaal 2.072 personen, maar is ook geschikt voor galadiners van 1.200 personen. Door een ingenieuze flexibele kantoorindeling op de hogere verdiepingen kan Amsterdam RAI zich het grootste congrescentrum van Europa' noemen en heeft de Zuidas er een unieke vergaderlocatie bij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
In de rijke historie van Amsterdam RAI zijn zakelijke beslissingen nooit op puur bedrijfseconomische gronden genomen. Het maatschappelijke belang voor de stad en de regio is altijd nadrukkelijk meegewogen. In deze tijd van duurzaam investeren in de toekomst, spelen ook sociale en ecologische overwegingen een belangrijke rol. Amsterdam RAI heeft in 2008 deze uitgangspunten vertaald naar een actueel MVO-beleid.

Amsterdam RAI heeft de ambitie om in de congres- en evenementenindustrie binnen vijf jaar koploper in Europa te zijn op het gebied van duurzaamheid.

RAI Elicium

 

Europaplein 22
1078 GZ  AMSTERDAM
Tel:  +31 (0)20 5491722
Fax: 020-5491848
E-mail: raimarketing@rai.nl
Website: www.rai.nl

 

Categorie: Congresgebouwen

Publicaties over Amsterdam RAI:

- Nieuws (42)

Gerelateerde artikelen  
09-04-2008 Nieuws Amsterdam RAI lanceert naam nieuwe congresgebouw: Elicium
09-09-2009 Nieuws Prins van Oranje opent RAI Elicium op 29 september 2009
16-07-2009 Nieuws RAI start merkcampagne Elicium met introductie Elise
10-06-2009 Nieuws Amsterdam RAI wil MVO-koploper zijn in Europese evenementenbranche
12-07-2008 Nieuws Bouw RAI Elicium bereikt hoogste punt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,34 seconden.