Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 5

 

Conference Compass ontwikkelt professionele apps, voor congressen groot en klein, wereldwijd. De apps bieden een volledig pakket aan functionaliteiten; het gehele congresprogramma, een plattegrond, social media en veel meer. Voor het downloaden van de app is een internet verbinding nodig, daarna werkt de app vrijwel geheel off-line.
 

Categorie: Congres Apps

How Can I Be Social (HCIBS) is een communicatiebureau “nieuwe stijl”. Wij geloven niet in zenden, maar in delen. Wij zien dat de huidige tijd daarom vraagt en dat online technologie dat mogelijk maakt.

Wil jij iets “over” Social Media?
Gerrit Heijkoop en Donald Roos zijn te boeken als … 

Categorie: Social Media marketing, Social Media support, Congres Apps, Twitter moderators, Virtuele MC
 

De Netwerkapp voegt waarde toe aan uw event.

De Netwerkapp van Inscene is speciaal ontwikkeld om event organisatoren interactief te laten communiceren met haar bezoekers en de bezoekers met elkaar. Nog voordat het event is gestart kunnen bezoekers heel gericht hun pijlen richten en afspraken inplannen. Daarnaast kan ook waardevolle … 

Categorie: Congres Apps
 

Lang voordat de tablet werd uitgevonden en Het Nieuwe Werken een professionele revolutie ontketende verrichte DocWolves al baanbrekend werk op het gebied van het papierloos ondersteunen van vergaderprocessen. DocWolves is daarom met recht de expert op dit gebied te noemen.
Het resultaat van deze expertise is een vergaderplatform … 

Categorie: Congres Apps

Met "What's On?" zijn de bezoekers van congressen altijd op de hoogte van het actuele programma.

Bezoekers van congressen en evenementen klagen wel eens over het gevoel dat zij veel van het programma missen. Vanaf nu komt daar verandering in. "What's On?" informeert bezoekers van congressen, evenmeneten … 

Categorie: Congres Apps
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,23 seconden.