Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 5

 

De hospitality service voor uw congres.
Professionele ZZP Hostessen zullen vanaf het begin tot het einde uw congres/evenement gastvrij en professioneel laten verlopen.
Wij nemen uw taken uit handen zodat u van uw congres/evenement kunt genieten.

 

Categorie: Hostessen en Hosts
 

Kronenburg Promotie & Begeleiding, gevestigd in Amsterdam, Den Haag & Utrecht, verzorgt al 25 jaar, zowel nationaal als internationaal, de gehele organisatie en afhandeling van het inzetten van medewerkers op het gebied van Hospitality & Sales Support.

Een doortastende Conference Assistant, sprankelende Host of … 

Categorie: Hostessen en Hosts
 

Spirit is een hosting & promotions bureau met meer dan 800 hosts/hostessen.

Spirit staat sinds 1990 voor een constante kwaliteit, een enthousiast team en een groot aantal trouwe, gerenommeerde klanten. Spirit hostessen en hosts worden ingezet bij alle denkbare evenementen, van congressen tot beurzen, sales promoties, gastenontvangst … 

Categorie: Hostessen en Hosts
 

Wilt u ook echte aandacht voor uw gasten, gastvrouwen/-heren die graag dienstbaar zijn en snappen wat hospitality is? Wilt u gewoon kwaliteit, geen gedoe en korte lijnen?

It's Fun2Work is een jonge en innovatieve organisatie bedrijf die gespecialiseerd is in het verzorgen van personeel in de horeca en evenementenbranche. … 

Categorie: Hostessen en Hosts
 

Promotess bestaat sinds 2003 en beschikt over zeer ervaren, professionele en vriendelijke hostesses die u tijdens uw evenement van dienst kunnen zijn bij de ontvangst en begeleiding van uw gasten bij evenementen, congressen en beurzen.

Promotess werkt sinds haar oprichting voor een aantal vaste opdrachtgevers die vanwege … 

Categorie: Hostessen en Hosts
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,2 seconden.