Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Johan Cruijff ArenA
uw zakelijke event in de Johan Cruijff ArenA

Vrijwel iedereen kent ‘De ArenA’ als het grootste voetbalstadion van Nederland, maar naast het voetbal zijn er in de ArenA erg veel zakelijke mogelijkheden. Seminars, congressen, bedrijfspresentaties, diners en lunches, persconferenties en feesten krijgen met het stadion als decor een bijzonder karakter.

Hospitality ruimte

Het gebouw telt 21 zalen met in totaal 7.500 m2 aan hospitality ruimte. Het pand leent zich daarmee perfect voor congressen en evenementen, waarbij een plenaire ruimte met vele break out sessies mogelijk zijn. Tevens scoort de Johan Cruijff ArenA goed op bereikbaarheid, parkeergelegenheid en technische mogelijkheden. Denk hierbij aan het narrowcasting- en LED-verlichtingsysteem waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om hun eigen merk of event optimaal te branden.

Perfecte combinatie met het stadion

De ruime Amsterdam '72 zaal is geschikt voor plenaire bijeenkomsten tot 800 personen. Daarnaast biedt de Hoofdtribune in het stadion 2.500 luxe lederen business seats, voor inspirerende kick-offs of spectaculaire afsluitingen. Daarnaast is het mogelijk om sportieve activiteiten uit te oefenen op het evenementenplatform van 1.000 m2, welke zich direct bevindt achter één van de goals.

Feestlocatie

Jaarlijks vinden meerdere nationale en internationale concerten plaats in de Johan Cruijff ArenA. Maar ook bedrijven vieren regelmatig hun feestje in onze locatie. Combineer bijvoorbeeld een borrel op de Koninklijke loge met een diner in één van onze restaurants en sluit vervolgens af met een spetterend feest in de Athene '87 zaal. Of maak gebruik van het evenementenplatform als unieke borrelruimte en ontvang uw gezelschap als een echte VIP gast.

Onderscheidend

Johan Cruijff ArenA onderscheidt zich van andere congreslocaties doordat zij ook de beschikking heeft over het stadion en een unieke sportbeleving kan bieden. Het stadion ademt ‘sport’ en dat maakt de Johan Cruijff ArenA tot dé locatie voor zakelijke evenementen.

Johan Cruijff ArenA. Altijd doeltreffend. 

 

ArenA Boulevard 1
1100 DL  AMSTERDAM
Tel:  +31 (0)20 3111306
E-mail: sales@johancruijffarena.nl
Website:  www.johancruijffarena.nl/zakelijk

 

Categorie: Accommodaties, Conges- en Vergaderaccommodaties, Stadions

Publicaties over Johan Cruijff ArenA. Altijd doeltreffend.:

- Nieuws (3)
- Video (1)

Gerelateerde artikelen  
03-02-2016 Nieuws Amsterdam ArenA introduceert rondleiding met Virtual Reality Bril
08-03-2017 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2017
06-10-2016 Video De unieke mogelijkheden van Amsterdam ArenA Congrescentrum
11-06-2012 Nieuws Ahoy Rotterdam nummer 1 in Sportsector Merkenonderzoek
09-06-2016 Nieuws Amsterdam ArenA wordt fieldlab voor innovaties rond intensievere beleving van …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.