Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Het Congresbureau organiseert allerlei bijeenkomsten. Dit kunnen (inter)nationale meerdaagse congressen zijn, inclusief een expositie, sociaal programma en een post-conference programma; symposia van een dag of dagdeel; cursussen; nascholingscursussen of andere bijeenkomsten gericht op kennisoverdracht en uitwisseling van expertise tussen medische/gezondheidszorg professionals. Doordat het Congresbureau in de loop der jaren een uitgebreid netwerk heeft opgebouwd in de congresbranche kunnen wij u voor u bemiddelen bij bijvoorbeeld het selecteren en reserveren van hotelaccommodatie en congreslocatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en profiteert u van gunstige prijsafspraken.
De uitvoering van een project bestaat altijd uit de volgende onderdelen: Inventarisatie, Planning,   Logistieke organisatie, Financieel management, Publicitaire organisatie, On-site management, Afsluiting
 
U kunt Het Congresbureau inschakelen voor de complete organisatie van uw bijeenkomst, maar ook voor het verzorgen van deeltaken rond een congres. Onze aanpak van elke opdracht vindt plaats volgens een vast traject – van voorgesprek tot factuur – waarbij we niets aan het toeval overlaten.
Elk congres krijgt een eigen conference manager toegewezen: uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen. De projecten worden inhoudelijk door het complete team behandeld.

Postbus 2040
3000 CA  ROTTERDAM
Tel:  +31 (0)10 7043878
Fax: 010 - 704 4737
E-mail: congresbureau@erasmusmc.nl
Website: www.hetcongresbureau.nl

 

Categorie: Erkende PCOs, Professional Congress Organisers (PCO)

Publicaties over Het Congresbureau - Erasmus MC:

Geen publicaties beschikbaar.

Gerelateerde artikelen  
18-07-2011 Nieuws Toerisme Flevoland doopt initiatief zakelijke markt
04-02-2009 Nieuws Friesland krijgt eigen congresbureau
15-06-2011 Nieuws Rotterdam haalt 600 internationale specialisten chronische darmziekten naar …
19-02-2008 Nieuws Groningen krijgt drukke congreszomer
02-05-2011 Nieuws Meetingplanners kunnen noord-veluwe ontdekken op 9 juni
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,33 seconden.