Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Doel van de NATM is het behartigen van de zakenreisbelangen van de aangesloten bedrijven en organisaties. Hiertoe worden de ontwikkelingen binnen de reisindustrie kritisch gevolgd en waar mogelijk beïnvloed ten gunste van de aangesloten bedrijven.
Overdracht en kennis
Kennis en ervaring in de reisindustrie worden op de leden overgedragen door persoonlijke en schriftelijke kontakten, symposia, bijeenkomsten, lezingen en presentaties. Dit alles dient om de Direct Member in staat te stellen op zijn/haar vakgebied efficiency en kostenbeheersing te bewerkstelligen.
Bijeenkomsten
Het NATM bestuur organiseert jaarlijks een vijftal ledenvergaderingen voor haar leden waar informatieve en zeer educatieve presentaties op zakenreisgebied plaatsvinden. Personen verantwoordelijk voor Travel Management kunnen hier met hun collega’s informatie, ideeën, kennis en ervaring(en) uitwisselen. Het bestuur vergadert jaarlijks 12 keer alsmede regelmatig met luchtvaartmaatschappijen zoals KLM.  Ongeveer om de twee jaar vindt er een NATM-symposium plaats, waar actuele onderwerpen en ontwikkelingen op het gebied van Travel Management aan de orde komen. In samenwerking met diverse partners wordt jaarlijks een aantal werkbezoeken en (internationale) studiereizen georganiseerd.
Kostenbesparingen
Het NATM bestuur geeft gratis bemiddeling en advies voor: -Het opstellen van contracten met reisagenten (Management- en Transactionfee contracten). -Het opstellen van contracten met luchtvaartmaatschappijen en hotelketens (bijvoorbeeld global en netto deals). -Hotelcontracten gekoppeld aan speciale management rapportage (bijvoorbeeld: Galileo + netto hotel programma). -Het opstellen van contracten met autoverhuurmaatschappijen. -Contracten met creditcardmaatschappijen. -Het opstellen van een reispolicy en procedures ten behoeve van risicolanden. -Het regelen van single en multiple entry visa. -Het regelen van aanvragen voor werk- en verblijfsvergunningen, veelal expatriates (afhandeling van procedures). 
Paragon
De NATM is tevens aangesloten bij PARAGON, waarin 12 landenorganisaties zijn vertegenwoordigd. Hierdoor zijn NATM leden gegarandeerd van internationale contacten in een wereldwijd netwerk van personen verantwoordelijk voor het Travel Management

Rijnsburgerweg 159
2334 BP  LEIDEN
Tel:  +31 (0)71 5191019
Fax: 071 - 517 5835
E-mail: natm@qualitycs.nl
Website: www.natm.nl

 

Categorie: Nationaal

Publicaties over NATM:

- Nieuws (1)

Gerelateerde artikelen  
11-07-2007 Nieuws NATM organiseert symposium in kader 35-jarig jubileum
14-02-2007 Nieuws Vluchtvertragingen kosten bedrijven miljoenen
20-09-2018 Nieuws NATM Actueel: meer aandacht voor vrouwelijke zakenreizigers
27-08-2009 Nieuws M!CE & Business Travel Fair 2009 gaat voor Green, Lean & Mean
01-07-2016 Nieuws Stroomlijnen van meetings bespaart geld
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,34 seconden.