Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 5

 

SportSpreker is het online boekingskantoor waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. Of het nu gaat om (oud)sporters, coaches, presentatoren, schrijvers of sportmarketeers. 

 

Categorie: Toeleveranciers, Dagvoorzitters, Moderators, Spekers, Sprekersbureaus
 

ASSEMBLEE sprekersbureau is al sinds 1985 de bron van de beste sprekers, moderators & dagvoorzitters voor congressen, symposia, bedrijven en lunch - of dinner meetings.

Mede dankzij de perfecte ligging van Maastricht in het hart van de Euregio is ASSEMBLEE inmiddels uitgegroeid tot één … 

Categorie: Sprekersbureaus
 

Europa's grootste instituut op het gebied van verzorging van lezingen, dagvoorzitterschappen en discussieleiderschappen voor het bedrijfsleven, de overheid en non-profit instellingen.

 

Categorie: Sprekersbureaus
 

Goede sprekers hebben een grote impact op iedere doelgroep.
Iedere bijeenkomst wordt georganiseerd met een specifiek doel voor ogen en goede sprekers maken daarbij het verschil. Sprekers kunnen uw doelgroep informeren, motiveren, amuseren, ontroeren, binden en boeien. De perfecte match tussen doelstelling, doelgroep en spreker zorgt … 

Categorie: Sprekersbureaus
 

Gastspreker of dagvoorzitter nodig? Sprekersplatform: exclusiviteit in topsprekers
Spreken is zilver, maar sóms goud! Spreken is vooral goud op de bijzondere momenten dat uw bedrijf de aandacht geniet van (soms vele) gasten. Op die momenten is het de spreker die de kracht van de boodschap bepaalt. Daar … 

Categorie: Sprekersbureaus
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,19 seconden.