Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Zo’n 2000 professionals uit de incentive-industrie hebben zich verenigd in een wereldomspannende vereniging: SITE ( Society of Incentive & Travel Executives).
Samen staan ze borg voor kwaliteit en vakmanschap. En bouwen ze aan de reputatie van incentive-programma’s als aantrekkelijk marketinginstrument. Reizen vormen daarin voor SITE een sleutelbegrip. SITE bestaat sinds 1973, en heeft inmiddels afdelingen in 84 regio’s. Het hoofdkwartier is in Chicago gevestigd.
De leden van SITE ontmoeten elkaar met grote regelmaat, om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en een band op te bouwen. In ons vakgebied draait het nu eenmaal om betrouwbare contacten. Het SITE-logo wint elk jaar meer bekendheid en groeit langzaam maar zeker uit tot het kwaliteitslabel van de incentive-branche.
SITE Nederland is het zgn. Dutch Chapter van Site International. Vanuit de hoofdkantoren in Chicago is Site International een wereldwijd opererende organisatie die zich bezig houdt met de incentive-industrie. Van incentive-organizers tot incentive venues, van airliners tot tour-operators en van hotels tot incoming tourism, uit alle geledingen van de incentive-industrie zijn er bedrijven vertegenwoordigd.
Het Nederlandse Chapter komt ongeveer 8 keer per jaar bij elkaar. Tijdens deze meetings, over het hele land verspreid, ontmoeten de leden elkaar en wordt er vakinhoudelijke informatie uitgewisseld. Regelmatig worden bijeenkomsten opgeluisterd door externe sprekers die actuele zaken toelichten. Vanzelfsprekend de nodige toelichtingen door het bestuur en niet te vergeten een afsluitende netwerkborrel. Immers, SITE Nederland is mede opgericht om vakgenoten met elkaar in contact te brengen.


Tel:  +31 (0)6 20599847
E-mail: info@sitenederland.nl
Website: www.sitenederland.nl

 

Categorie: Nationaal

Publicaties over SITE Nederland:

- Nieuws (4)

Gerelateerde artikelen  
12-08-2010 Nieuws SITE Nederland pakt communicatie professioneel aan
11-05-2009 Nieuws SITE lanceert nieuwe strategie en branding tijdens Spring Meeting
20-12-2011 Nieuws Meetings en Incentives groeien naar elkaar toe
15-05-2007 Nieuws Honderd aanwezigen bij nieuwe SITE meeting
20-01-2010 Nieuws SITE Nederland zet 2010 in teken van "Durf!"
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.