Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Interactive Acts voor méér rendement uit congressen, workshops of vergadersessies.
Als organisator van congressen, workshops of vergadersessies wilt u graag een goed product en optimale service aan uw klanten bieden. Immers, tevreden klanten komen terug... Om de klant tevreden te stellen biedt u deze niet alleen personele ondersteuning maar ook goede en betrouwbare faciliteiten. Extra aandacht gaat daarbij vaak uit naar de presentatiemiddelen. Whiteboards, beamers, laptops en geluidsapparatuur behoren tot het standaard repertoire. Op softwaregebied is Powerpoint een bekend verhaal.
Maar er is meer. Interactive Acts heeft een systeem ontwikkeld dat uw klanten in staat stelt om meer rendement uit hun sessie te halen: het Decision Support Center! Een hard- en software-oplossing die deelnemers aan een sessie in staat stelt simultaan (al dan niet anoniem) om hun ideeën, meningen, commentaren enz. met betrekking tot een bepaald onderwerp te ventileren. Verschillende stemmethodes maken al snel duidelijk wat men van bepaalde zaken vindt.
Fysiek is het Decision Support Center een reeks laptops die aan een centrale server worden gekoppeld. Op de server draait InTeam® collaboratie software. Elke deelnemer heeft een laptop met dezelfde interface. In het programma kan men individueel reageren op voorgeprogrammeerde stellingen en vragen maar alle uitkomsten – ook van andere deelnemers – worden voor iedereen zichtbaar. De voortgang ziet men geprojecteerd op een scherm. Een rapportage na afloop is direct beschikbaar
Het Decision Support Center is een gebruiksvriendelijk en direct inzetbaar systeem dat door medewerkers van Interactive Acts snel en geruisloos op elk gewenste locatie kan worden geïnstalleerd. Ondersteuning ter plaatste is aanwezig.

 

Laan der Hesperiden 120
1076 DX  AMSTERDAM
Tel:  +31 (0)900 246837228
Fax: 084 - 720 5016
E-mail: info@interactiveacts.com
Website: www.interactiveacts.com

 

Categorie: Networking Tools

Publicaties over Interactive Acts:

Geen publicaties beschikbaar.

Gerelateerde artikelen  
30-06-2011 Nieuws Evoluon innoveert met nieuwe service voor congressen
05-10-2009 Nieuws Conference calls compleet in eigen beheer
12-10-2009 Nieuws EMIF en Facts on Acts slaan de handen in elkaar
24-02-2017 Nieuws Netwerkapp voegt live voting module toe
27-03-2007 Nieuws Management Support organiseert de Workshop Driedaagse voor de professionele …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.