Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Het Fidato Effect! Fidato verkoopt, verhuurt, installeert en adviseert zodanig dat uw presentatie maximaal effect krijgt. Dat doen we op een persoonlijke manier en met up-to-date kennis van zaken. Vandaar de naam Fidato Presentatie Specialisten. Wij garanderen dat een presentatie de zintuigen raakt.  We bereiken dat door een perfecte presentatie en een uitstekend klinkende overdracht. Dat noemen we Het Fidato Effect. En het gevolg van het Fidato Effect is…applaus!
Congressen
Fidato Presentatie Specialisten creëert beleving! Uw congres, feest of ander event wordt onvergetelijk dankzij de inzet van krachtige audiovisuele middelen. Ons team van specialisten bestaat uit professionals met een brede audiovisuele achtergrond en hebben veel ervaring met het innovatief invullen van events. Fidato Presentatie Specialisten beschikt daarbij over de nieuwste audiovisuele technieken op het gebied van beeld, licht en geluid.
Concept en creatie
Fidato Multimedia Specialisten vertaalt marketing- en communicatiedoelen naar audiovisuele en multimediale producties. Emotie en beleving zijn onze sleutelwoorden om uw boodschap te ondersteunen. We gebruiken daarbij de kracht van bewegend beeld en geluid. Ons team bestaat uit ervaren mediaspecialisten afkomstig van de omroepwereld, journalistiek en media opleidingen. Fidato Multimedia Specialisten beschikt over broadcast ENG opname apparatuur en een editsuite ingericht met de laatste generaties hard- en software.
Fidato produceert hiermee alles voor een complete multimediale ervaring! Een ervaring met Effect.....Applaus!

 

Postbus 2132
6802 CC  ARNHEM
Tel:  +31 (0)26 3644828
Fax: 026 - 3611565
E-mail: info@fidato.nl
Website: www.fidato.nl

 

Categorie: Audiovisuele middelen

Publicaties over Fidato Presentatie Specialisten:

Geen publicaties beschikbaar.

Gerelateerde artikelen  
24-08-2007 Nieuws Tips voor sprekers
23-03-2016 Nieuws Inspiratiepleinen voegen nog meer content toe aan beursvloer event 16
03-12-2007 Nieuws ACS opent nieuwe vestiging in Utrecht
25-03-2011 Nieuws ACS lanceert Eventresult voor gebruikersvriendelijke presentatie oplossingen …
21-08-2010 Nieuws Inschrijving M!CE & Business Travel Fair 2010 geopend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.