Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

De drie pijlers van Parthen: De diverse diensten van Parthen zijn ondergebracht in 3 divisies. Afzonderlijk bieden ze tailor-made programma’s om uw meeting te ondersteunen en gezamenlijk vormen ze een totaaloplossing voor iedere organisator. Zo heeft u altijd de beschikking over een passende dosis hulp.
Parthen R&S
Parthen R&S is expert op het gebied van professionele deelnemerregistratie voor congressen en evenementen en verzorgt voor u projectmanagement op tijdelijke basis.
Parthen Meeting Essentials
Bij Parthen Meeting Essentials vindt u alles wat u nodig hebt voor uw congres. Van een simpel potlood tot een leuk cadeautje, we leveren de meest uiteenlopende materialen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies. Een origineel idee voor de aankleding van uw congres, een volledig op maat gemaakt logistiek plan of zelfs het verzorgen van drukwerk, Parthen Meeting Essentials regelt het allemaal voor u.

Parthen IMpact
‘Eventure’ maakt congresregistratie een stuk makkelijker en overzichtelijker. Dit door Parthen IMpact ontwikkelde softwarepakket is heel eenvoudig te gebruiken en werkt perfect samen met internet. Met Eventure zet u in no-time een overzichtelijke database op. Daar kunt u heel simpel uitnodigingen, boekingen of facturaties mee verwerken. Bij Parthen IMpact kunt u ook terecht voor ICT-advies en on-site oplossingen op het gebied van congressen en meetings.

Gebouw Edison, Stroombaan 4
1181 VX  AMSTELVEEN
Tel:  +31 (0)20 572 73 00
Fax: +31 (0)20 572 73 11
E-mail: info@parthen.nl
Website: www.parthen.nl

 

Categorie: Groene producten, Badges, Congrestassen, Congres- en meetingmaterialen, Lanyards, Registratie materialen, Registratie, Registratie (-software), Bezoekersregistratie, Congres- en meeting artikelen

Publicaties over Parthen Meeting Services:

- Nieuws (9)

Gerelateerde artikelen  
27-06-2007 Nieuws Eventure bereikt congresganger nu nóg beter
06-06-2007 Nieuws Eventure bereikt congresganger nu nóg beter
02-01-2008 Nieuws Parthen nieuwe strategische partner voor MPI Nederland
06-10-2017 Nieuws PARTHEN VENUE FINDING overgenomen door UNIGLOBE THL
26-05-2009 Nieuws 20-jarig jubileum Parthen met nieuwe directie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,41 seconden.