Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  


TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert. En de keuken… die is op Michelin niveau!

Gastmanschap

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en meetinglocatie, met extra veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Break-out rooms..? Ja, er zijn er maar liefst 12. Alleen wij noemen het: inspiraties op locatie. Vastroesten kan altijd nog in een standaard congrescentrum maar nu is het de mooiste tijd om uw diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan : een sfeervol commerciële culturele toplocatie met de beste professionals op het gebied van gastmanschap en commerciële kennis. Beoordeling TOBACCO Theater in 2017 : een 9,2.  Dat is alleen al een belevenis op zichzelf!

Commercie ontmoet Cultuur : C2C

De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers van haar nationale en inter-nationale gasten. De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle en creatieve wijze, in het TOBACCO Theater.


 

Referenties
Wie gingen u voor

Calvin Klein,Shirma Rouse, Esquire, André Kuiper, Super Yacht, Koningin Maxima, Stryker, Eric Vaarzon Morel, PWC, Fay Claassen, Young Capital, Rico Verhoeven, Yves Saint Laurent, Google, Candy Dulfer, Heineken Internationaal, Klaas Knot, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Ruud de Wild, Booking.com, Gemeente Amsterdam, Alain Clark, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.

Events op maat

Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen?

Neem contact met ons op 0031(20) 3300670 / info@tobacco.nl of neem een kijkje in ons Locatieboek http://tobacco.nl/locatieboek

Wilt u een digitale rondleiding: klik dan hier voor onze 360 @ rondleiding http://alsofjeerbent.nl/panoramas/Tobacco/


De wereld van TOBACCO: D'erikteur - Erik van Wilsum aan het woord over:

  • Het Bankgeheim - Waarom zo'n geheim?  • De Theaterzaal - Waarom bijzonder?  • De Studio - Wat maakt deze uniek?  • De Wijnkelders - Wat maakt deze aantrekkelijk?


Nes 75-87
1012 KD  AMSTERDAM
Tel:  +31 (0)20 330 06 70
E-mail:  info@tobacco.nl
Website: http://tobacco.nl/

 

Categorie: Accommodaties, Conges- en Vergaderaccommodaties, Theaters, Schouwburgen, Concertgebouwen

Publicaties over TOBACCO Theater Amsterdam:

- Nieuws (4)
- Video (4)

Gerelateerde artikelen  
13-06-2018 Video Een kijkje binnen De Wereld van TOBACCO Amsterdam
17-10-2018 Video Een kijkje binnen De Wereld van TOBACCO Amsterdam
16-05-2018 Video Een kijkje binnen De Wereld van TOBACCO Amsterdam
30-05-2018 Video Een kijkje binnen De Wereld van TOBACCO Amsterdam
18-03-2019 Nieuws Nieuwe eigenaren evenementlocatie Het Sieraad en lokaal Edel hebben grootse …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,36 seconden.