Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 44

 

Het Maastricht Convention Bureau (MCB) is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die hun diensten aanbieden aan u als organisator van vergaderingen, incentives, congressen en evenementen.

Het MCB biedt professionele, onafhankelijke en objectieve informatie, advies en bemiddeling bij alle aspecten die … 

Categorie: Organisatie en -ondersteuning, Destinatie promotie en -advies, Regionale congresbureaus
 

Mansveld Expotech haalt door een juiste combinatie hiervan het maximale uit uw product/dienst- of bedrijfspresentatie. We creëren een omgeving waarmee u uw boodschap helder en duidelijk kunt overbrengen aan uw klanten, waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent en waarmee u uw klant kunt overtuigen.


 

 

Ik fotografeer regelmatig congressen en evenementen. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen bij gebrekkige lichtomstandigheden. Veelal is het niet mogelijk of wenselijk om te flitsen. Niet alleen omdat er vaak filmopnamen worden gemaakt (al of niet met Live projectie), maar ook omdat de sfeer dan veel beter overeind blijft. 

Via … 

Categorie: Fotografie
 

De mix van diversiteit, capaciteit en multifunctionaliteit maakt MartiniPlaza geschikt voor zowel eenvoudige vergaderingen als grote internationale congressen met een complexe logistiek. Diverse ruimten kunnen onderling geschakeld worden en zijn direct verbonden met de plenaire zalen. Gedurende het evenement kunt u gebruik maken van de … 

Categorie: Congresgebouwen
 

 

Categorie: Organisatie en -ondersteuning, Congresorganisatie, Erkende PCOs
 

VisitEngland is the National Tourist Board of England and is responsible for promoting both leisure and business tourism across a wide range of international markets.

Whether it’s a vibrant urban metropolis, beautiful coastal resort of a picturesque rural retreat, England has a wealth of destinations capable of delivering the … 

Categorie: Destinatie promotie - internationaal
 

Mechelen ligt centraal in Vlaanderen, halfweg tussen Antwerpen en Brussel. De stad is vlot bereikbaar zowel met de wagen, de trein als het vliegtuig. Mechelen bruist ook van het leven en ademt geschiedenis. Ze is omzoomd door groene parken en blauwe rivieren, een ideale setting voor wie er even tussenuit wil.

Bent u in Mechelen … 

Categorie: Organisatie en -ondersteuning, Destinatie promotie en -advies, Regionale congresbureaus
 

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument het Meeting House gevestigd.
Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met … 

Categorie: Conges- en Vergaderaccommodaties
 

MeetingMonitor is hét onafhankelijke online meetinstrument voor de congres- en vergaderbranche. Breng deelnemerbeleving nu op een eenvoudige, kwalitatieve én kostenbesparende manier in beeld.
Resultaten worden verwerkt tot concrete output, waarmee u uw performance en de deelnemerbeleving helder in kaart brengt.

… 

Categorie: Meeting Design, Evaluaties, Effectmeting en ROI, Congres- en Event ROI, Evaluaties en Effectmeting
 

MiceMedia B.V. is een onafhankelijk internationaal congres en evenementen consultancy & productie bedrijf. Wij leveren u de kennis op het gebied van audiovisuele,  multimedia techniek en dit vertalen wij in oplossingen voor al uw professionele evenementen. Wij  selecteren de beste leveranciers  voor uw evenement met … 

Categorie: Audiovisuele producties
 

Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland. Geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten.

 

Categorie: Accommodaties, Locaties per type, Industriële locaties

U en uw bijeenkomsten zijn strategische componenten van het succes van uw organisatie.....Dat is de visie van Meeting Professionals International (MPI), de wereldwijde vereniging van meer dan 20.000 meeting en event professionals.

Opgericht in 1972 is MPI inmiddels uitgegroeid tot de grootste vereniging voor de meetings industrie, … 

Categorie: Nationaal, Internationaal
 

Madurodam: we know how! Madurodam is een veelzijdige stad met onbegrensde mogelijkheden voor iedereen. Zo klein als de unieke voorstellingen in de miniatuurstad, zo groot zijn onze inspirerende ontvangstruimten en evenementenaanpak. Proef de sfeer van de stijlvolle entourage en de typisch Nederlandse gezelligheid, die Madurodam zo uniek maken. … 

Categorie: Musea
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,19 seconden.