Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 49

 

Als organisator van een evenement sta je voor een aantal keuzes en dilemma's.

Wat voor activiteiten en entertainment? Wat willen de bezoekers? Welk doel heeft het evenement? Hoe ben ik onderscheidend? Planning, een groot aantal facetten waar je rekening mee moet houden.
Dan wil je graag hebben dat wanneer je iemand … 

Categorie: Spa & Wellness
 

Event Wifi is gegarandeerd goed (draadloos) internet voor evenementen. We bereiden onze projecten goed voor, bouwen snel en netjes en leveren alles werkend op. Tijdens uw evenement leveren we een service monteur of beheer op afstand.

Wifi Check
Het is mogelijk dat de evenementen locatie al Wifi aanbied, maar … 

Categorie: WiFi - tijdelijke netwerken
 

www.event1001.com is dé internationale MICE guide voor een wereldwijde link tussen opdrachtgevers, organisatiebureaus en toeleveranciers van events, congressen en incentives.

Een event organiseren in eigen land of over de grens? www.event1001.com helpt met het vinden van geschikte toeleveranciers, locaties en organisatiebureaus. … 

Categorie: Boekingsbureaus, Locatiebemiddelaars, Venue Finders
 

Eventerim verzorgt interim- en projectmanagementopdrachten in de evenementen- en congresbranche. 

Categorie: Interim Event Managers
 

Eventpartners levert alle facetten van congresregistratie: uitnodigingen, beurswebsites, online deelnemersregistratie, tickets, badges en registratie op locatie.

Online registratie voor congressen is vaak complex door de hoeveelheid aan keuzes. Een greep uit wat automatisch kan worden verwerkt:
- parallelsessies met controle … 

Categorie: Registratie (-software)

Events & Congressen
Het Evoluon staat garant voor een geslaagde bijeenkomst. Of dit nu een grootschalig event of evenement is, een boeiend congres of een bijzondere training, vergadering of meeting, intiem of massaal; op onze unieke locatie in Eindhoven maak je daar een bijzondere gebeurtenis van! Met onze … 

Categorie: Congrescentra
 

Ongestoord werken in een héél pand voor uzelf. Het Notarispand is vanwege haar bijzondere architectuur en inrichting een unieke locatie in midden Nederland. De verschillende ruimtes hebben elk een eigen sfeer en dynamiek.Voor trainingen biedt het Notarispand een realistische en inspirerende leeromgeving.Voor vergaderingen en werkconferenties … 

Categorie: Vergadercentra
 

Kies voor Expo Houten als locatie voor uw congres. Het gratis parkeren, de goede bereikbaarheid en de vele mogelijkheden op facilitair gebied maakt Expo Houten zeer geschikt voor het organiseren van congressen, conferenties, vak- en publieksbeurzen en workshops. Met ruim 10.000m² vloeroppervlak en een flexibele indeling leent Expo Houten … 

Categorie: Congresgebouwen
 

Expotech adviseert, ontwerpt en levert alle technische voorzieningen voor Live Communication zoals beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen. 

Categorie: Audiovisuele middelen
 

EYE biedt ongekende faciliteiten als evenementenlocatie. Met vier filmzalen en zes ruimtes met elk een eigen karakter en kenmerken zijn de mogelijkheden eindeloos. Uw evenement wordt gegarandeerd een unieke belevenis.

De zalen in het unieke gebouw van EYE zijn te huur voor vergaderingen, lezingen, congressen, bedrijfspresentaties, … 

Categorie: Musea
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,36 seconden.