Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

World Forum The Hague: Hosting the World!

World Forum is een full-service congreslocatie in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt deze locatie exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel met op maat gemaakte branding van het gebouw. Door de investeringen van ruim 28 miljoen de afgelopen jaren, is World Forum: Ready to host your event!

• Full service congreslocatie
• Locatie tussen het stadscentrum en het strand
• Goede bereikbaarheid
• Grootste auditorium van Nederland: King Willem Alexander (2161 stoelen)

• 35 break out rooms
• 765 nieuwe hotelkamers in hotels naast World Forum
• 12.000m2 Expo ruimte: Queen Máxima Expo


• 3.500 gratis Wi-Fi aansluitingen
• Diners tot wel 5.000 deelnemers
• Investeringen van 28 miljoen

World Forum Flow
Alle vergaderruimtes bevinden zich rondom het middelpunt van het gebouw, het Atrium, dit geeft ieder event in World Forum een geweldige flow! Deze open ruimte verbindt alle gebieden rondom het Atrium. Op de begane grond is er de nieuwe Expo Foyer, met een open en heldere ambiance voor effectieve netwerkevents. Dan de King Willem Alexander, met een plafond van 20 meter hoog en een prachtig groot podium is het auditorium een extra wow factor voor ieder congres. Alle 35 break-outruimtes bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw event en onze sfeervolle Atlantic zaal is de perfecte ruimte voor, bijvoorbeeld een geserveerd diner tot wel 1.200 couverts.

World Forum, ready to host your event!

World Forum is een compacte venue maar heeft tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m2, compleet gemoderniseerd na de gemaakte investeringen. Een perfect locatie voor internationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies. World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen! Tijdens het organiseren en hosten van events werken we als organisatie altijd vanuit onze speerpunten: Safety & Security, Service en Education. We zijn voorloper op het gebied van Safety & Security, overtreffen verwachtingen met onze uitmuntende service en doen er alles aan om ten alle tijden onze kennis over te dragen en te investeren in educatieve projecten.

World Forum, Hosting the world!

 

Churchillplein 10
2517 JW  DEN HAAG
Tel:  +31 (0)70 306 63 66
Fax: 070-306 64 43
E-mail: info@worldforum.nl
Website: https://www.worldforum.nl/nl/congressen

 

Categorie: Conges- en Vergaderaccommodaties, Congresgebouwen

Publicaties over World Forum The Hague:

- Nieuws (43)
- Video (3)

Gerelateerde artikelen  
21-04-2009 Nieuws Hotel Service maakt full-service concept World Forum compleet
14-12-2017 Video Wethouder Karsten Klein over de heropening World Forum The Hague
12-02-2016 Video World Forum presenteert 'Queen Maxima', een nieuwe multifunctionele ruimte
06-08-2012 Nieuws Internationaal Congrescentrum World Forum behaalt goud
29-04-2010 Nieuws CO2 uitstoot World Forum daalt met 78%
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,37 seconden.