Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 4

Verrassen, vertellen, verbinden

Aaaaha! Bureau voor live communicatie voegt creativiteit en interactie toe aan (internationale) congressen. Op basis van uw input biedt het bureau workshops, netwerkactiviteiten, openingsacts, filmpjes en verslaglegging.

Interactie

Met … 

Categorie: Organisatie en -ondersteuning, Organisatie-, Evenementen- en Entertainmentbureaus, Artiesten- en Entertainmentbureaus, Creatie- en Organisatiebureaus, Interactie, Netwerken en Lead generatie, Comedians en Fake Speech, Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren, Bedrijfsfilms, Video, Beurs en Congrestelevisie
 

U heeft met uw evenement een helder doel voor ogen. De dagvoorzitter kan een belangrijke rol spelen bij het halen daarvan.
Dagvoorzitter.nl biedt u een selecte groep dagvoorzitters, gericht op kwaliteit en diversiteit: van journalist tot sfeermaker, van losse pols tot strakke hand.

Dagvoorzitter.nl is het enige bureau in … 

Categorie: Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren
 

In GoedeDagVoorzitters.nl heeft een aantal onafhankelijke dagvoorzitters zich verenigd. Elk van onze opdrachtgevers profiteert van de verzamelde kennis, ervaring en vakmanschap van de aangesloten performance-, presentatie- en discussieprofessionals.

Kiezen voor de enthousiaste professionals van GoedeDagVoorzitters.nl … 

Categorie: Nationaal, Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren
 

Presenteren is een vak, dat kan niet zomaar iedereen. Zelf moet je er zeker niet aan beginnen, jij hebt al genoeg aan je hoofd. Zet een professional in om de presentatie van de bijeenkomst, beurs of productpresentatie te doen en je hebt een zorg minder!

Presentator/gespreksleider Gert-Jan Jansen heeft veel ervaring in het leiden … 

Categorie: Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,19 seconden.