Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 8

Verrassen, vertellen, verbinden

Aaaaha! Bureau voor live communicatie voegt creativiteit en interactie toe aan (internationale) congressen. Op basis van uw input biedt het bureau workshops, netwerkactiviteiten, openingsacts, filmpjes en verslaglegging.

Interactie

Met … 

Categorie: Organisatie en -ondersteuning, Organisatie-, Evenementen- en Entertainmentbureaus, Artiesten- en Entertainmentbureaus, Creatie- en Organisatiebureaus, Interactie, Netwerken en Lead generatie, Comedians en Fake Speech, Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren, Bedrijfsfilms, Video, Beurs en Congrestelevisie
 


Ik ondersteun uw publiciteit en zorg dat uw deelnemers beschikken over een professioneel verslag. Zo wordt de toegevoegde waarde van uw bijeenkomst met hun beleving vertaald naar hun praktijk.


 

 

Categorie: Dagvoorzitters, Publicaties, Copy writing, Tekstschrijvers, Congresverslag
 

U heeft met uw evenement een helder doel voor ogen. De dagvoorzitter kan een belangrijke rol spelen bij het halen daarvan.
Dagvoorzitter.nl biedt u een selecte groep dagvoorzitters, gericht op kwaliteit en diversiteit: van journalist tot sfeermaker, van losse pols tot strakke hand.

Dagvoorzitter.nl is het enige bureau in … 

Categorie: Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren
 

In GoedeDagVoorzitters.nl heeft een aantal onafhankelijke dagvoorzitters zich verenigd. Elk van onze opdrachtgevers profiteert van de verzamelde kennis, ervaring en vakmanschap van de aangesloten performance-, presentatie- en discussieprofessionals.

Kiezen voor de enthousiaste professionals van GoedeDagVoorzitters.nl … 

Categorie: Nationaal, Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren
 

Bureau Spraakwater is uw partner voor gesprekken tijdens bijeenkomsten of evenementen. Wij verzorgen dagvoorzitters, gespreksleiders, en debatleiders. Wij staan voor het overbrengen van uw boodschap, interactie en resultaat. 

Categorie: Dagvoorzitters
 

Presenteren is een vak, dat kan niet zomaar iedereen. Zelf moet je er zeker niet aan beginnen, jij hebt al genoeg aan je hoofd. Zet een professional in om de presentatie van de bijeenkomst, beurs of productpresentatie te doen en je hebt een zorg minder!

Presentator/gespreksleider Gert-Jan Jansen heeft veel ervaring in het leiden … 

Categorie: Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren

Instituut Janssen - de Lorijn ondersteunt mensen en organisaties op diverse gebieden:

Dagvoorzitterschap Presenteren en Communiceren

Frustratie over matige congressen en saaie lezingen is de drijfveer om sprekers naar een hoger plan te brengen. Branding is het sleutelwoord, onderbouwd door Authenticiteit, … 

Categorie: Spreken en Presenteren, Storytelling, Dagvoorzitters
 

Uw evenement is belangrijk voor u. U steekt er niet alleen veel tijd en geld in; u steekt ook uw nek uit door uw relaties uit te nodigen en hen te beloven dat hun komst zinvol is. Het is dé kans om uw organisatie op de kaart te zetten.

Dus schakelt u professionals in voor de locatie, catering, licht en geluid, het … 

Categorie: Dagvoorzitters
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,19 seconden.