Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

ACS ontzorgt!
ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige tijdelijke audiovisuele oplossingen voor hotels, vergader- en congrescentra, bedrijven, beurzen en evenementen door heel Europa. Wij zijn als audiovisueel specialist in staat om projecten te ondersteunen op iedere schaalgrootte en hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en het toepassen van innovatieve technologieën. Ook kunnen wij slimme IT-diensten toevoegen aan onze oplossingen, middels ons IT-merk Eventresult.

Hierdoor zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende audiovisuele partner in zowel binnen- als buitenland. ACS is het AV bedrijf wat u professionaliteit, kwaliteit, service en ervaring garandeert. De wensen en eisen van de klant staan hierin centraal; onze missie om u volledig te ontzorgen!Nationale partnerships
Partnerships zijn voor ons van groot belang; wij geloven in een solide, gelijkwaardige samenwerking, wat in onze ogen de grootste kans op succes garandeert.

Nationaal heeft ACS over de jaren heen haar sporen verdiend binnen de hotelbranche en werkt zij samen met verschillende high end hotels in de Randstad. Voor veel hotels in deze categorie werken wij al jaren als vaste leverancier en zijn in staat onze dienstverlening af te stemmen op de wensen en eisen van de hotel- en vergaderbranche. In het Radisson Ven Hotel en het Hotel Okura Amsterdam zitten we zelfs in-house gevestigd. Hetzelfde geldt voor het RAI Amsterdam congrescentrum.

Oplossing op maat
ACS faciliteert totaaloplossingen op maat, van grootschalig tot klein en van eenvoudig tot uitdagend. We beloven u snel en flexibel te zijn en oplossingen te leveren met een hoogwaardige service. Dus zoekt u een audiovisuele partner die u volledig kan ontzorgen, neem dan gerust contact op. Wij inventariseren en bespreken graag uw wensen en verwachtingen!

Archangelkade 5a/b
1013 BE  AMSTERDAM
Tel:  +31 (0)20 6069340
Fax: 020 - 6811446
E-mail: info@acsaudiovisual.com
Website: www.acsaudiovisual.com

 

Categorie: Toeleveranciers, Audiovisueel, Licht en Geluid, Verhuur AV materialen, Audiovisuele middelen, Audiovisuele producties, Geluid, Licht

Publicaties over ACS audiovisual solutions:

- Nieuws (28)
- Video (1)

Gerelateerde artikelen  
08-03-2013 Nieuws RAI verlengt contract met ACS en Eventresult
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
06-09-2018 Nieuws Grootste cardiologiecongres tekent meerjarige overeenkomst met ACS
06-09-2013 Nieuws Grootste Cardiologencongres ter wereld in Amsterdam was succesvol
10-07-2013 Nieuws ACS audiovisual solutions en Eventresult faciliteren het ISTH Congres 2013
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.