Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Van der Valk Business is de ideale partner voor het eenvoudig, doeltreffend en efficiënt organiseren van vergaderingen, overnachtingen en events bij Van der Valk. Met één aanspreekpunt voor alle 68 aangesloten Van der Valk locaties, wordt veel werk uit handen genomen.

Van der Valk Business bestaat uit een enthousiast team van professionals dat meedenkt met de gast. De mogelijkheden voor een business event zijn bij Van der Valk zeer uitgebreid. Of het nu gaat om een vergadering voor tien personen of een meerdaags congres met meer dan duizend gasten. Met multifunctionele, geclassificeerde vergader- en congreszalen, comfortabele hotelkamers en vaak meerdere restaurants, bieden de Van der Valk hotels alles onder één dak.

Bedrijven krijgen bij de Business Service Desk van Van der Valk Business een centraal aanspreekpunt die voor hen aan de slag gaat. Meetings, events, incentives en congressen zijn maatwerk.

Alle wensen worden uitvoerig besproken, zodat we precies weten wat belangrijk is voor de gasten en zo een passend advies kunnen geven. Om een geslaagd event te organiseren, is persoonlijke aandacht echt noodzakelijk.

Die korte lijnen en persoonlijke aandacht door Van der Valk Business worden door onze relaties als zeer positief ervaren. Zo kan er snel worden gehandeld en wordt er goed meegedacht.

Een groot voordeel van een samenwerking met Van der Valk Business is dat er maar liefst 68 Van der Valk hotels in Nederland en daarbuiten zijn aangesloten. Ook hotels in België, Duitsland en zelfs in Frankrijk, Spanje en op Bonaire en Curaçao werken samen met Van der Valk Business.

Wanneer het de wens is om meerdere events bij verschillende Van der Valk locaties te organiseren, bekijkt de accountmanager welke hotels daar het beste bij passen. Vervolgens zet de accountmanager alles in gang. De organisator hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar de juiste locatie en hotels zelf te benaderen. Daardoor wordt er veel werk uit handen genomen.

Bij Van der Valk Business kunnen bedrijven rekenen op uitstekende service en flexibiliteit voor het organiseren van alle soorten business events.


Voor meer informatie over Van der Valk Business kijkt u op www.valkbusiness.nl

Burgemeester Burgerslaan 40A
5245 NH  ROSMALEN
Tel:  0880246400
Website: www.valkbusiness.com

 

Gerelateerde artikelen  
01-11-2016 Video Flitsinterview met Van der Valk tijdens EventSummit 2016
02-03-2017 Nieuws Welke hotelketens zijn actief in Nederland?
19-05-2011 Nieuws Horeca Top 100 2011 gepresenteerd
13-02-2018 Nieuws Van der Valk Nijmegen wint duurzaamheidsprijs Green Capital 2018
08-07-2013 Nieuws Best scorende hotels uit de Terras Top 100
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,17 seconden.