Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
14 mrt 2019
 

Op donderdag 14 maart 2019 vindt voor de vijfde maal het Nationaal Congres Evenementen plaats. Gastprovincie is de provincie Overijssel, gast-stad is Deventer.

Thema Groei!

Het thema voor deze lustrumeditie is Groei! Hoe houd je groei beheersbaar, hoe gewenst is groei en welke vormen van groei zijn voor evenementen (nog) mogelijk? Hoe ga je als gemeente of provincie om met deze groei? Is groei oneindig of is een evenement uiteindelijk uitgegroeid? Die vragen staan centraal in het programma.

Het congres start met een plenair programma in de Lebuinuskerk. vervolgens kunnen de deelnemers kiezen uit vijf deelsessies in het stadhuis van Deventer. Onder leiding van inspirerende sprekers gaan deskundigen uit de branche met u het gesprek aan over het thema Groei! Binnenkort stellen we de eerste sprekers aan u voor.

Dagvoorzitter Hadassah de Boer
Dagvoorzitter is Haddassah de Boer, een van Nederlands meest sympathieke presentatrices en onder andere bekend van verschillende radio- en televisieshows.
Hadassah is al jarenlang actief als dagvoorzitter en staat bekend om haar betrokkenheid, enthousiasme en inhoudelijke vakkennis.

Nationale Evenementenprijzen 2019

Het congres wordt traditiegetrouw afgesloten met de uitreiking van de Nationale Evenementenprijzen. U kunt uw stad of evenement kandidaat stellen tot 28 januari 2019.

Meer informatie: www.nationaalcongresevenementen.nl

   
Datum: 14 maart 2019
Gerelateerde artikelen  
11-03-2019 Agenda Nationale Meeting Award (11 maart 2019, Amsterdam)
14-03-2019 Agenda R.evolution of events (14 maart 2019, Den Haag)

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,16 seconden.