Laatste nieuws
 
 
  Redactie  


Ga naar www.eim-campus.nl,
praat mee en deel kennis over informatiemanagement

Ook in de wereld van professionele congresorganisaties en (evenementen)locaties is de conclusie gerechtvaardigd dat informatie/data een steeds belangrijker rol speelt in hun business propositie. Alles weten van de bezoekers, deelnemers, organisatoren, doelgroepen, locaties, websitebezoek, etc. is cruciaal om te kunnen inspelen op de wisselende  wensen van de klant en de gebruiker. Wat is er dan mooier als er een interactief platform is waar u vragen kunt stellen, kunt discussiëren en kennis kunt delen met anderen die ook met de problematiek rondom informatiebeheer, -betrouwbaarheid en -veiligheid worstelen.

Daarom is hier goed nieuws. Het is zover! Dat platform bestaat en is vanaf nu live: de EIM-campus. EIM staat voor Enterprise Information Management. De  EIM-campus verwelkomt u graag als deelnemer. Daar zult u al snel zien dat deze social collaboration omgeving voor professionals in het vakgebied van Information Management een absolute meerwaarde vormt. U kunt er in contact treden met vakgenoten, uw mening ventileren, vragen stellen, discussiëren, kortom, u kunt er alles vinden en ook zelf uw bijdrage plaatsen over het vakgebied, die dan weer wordt gedeeld met uw vakgenoten. Onderwerpen als privacywetgeving, vertrouwelijkheid van gegevens, informatiebeveiliging, data kwaliteit, effectieve klantcommunicatie, etc. zijn toch in uw branche ook onderwerpen die hoog op de agenda staan?

Binding met klanten en partners wordt hoog gewaardeerd. En dat gaat verder dan af en toe een mail sturen! Het idee samen te werken aan een resultaat, geeft een goed gevoel. Die verbondenheid met elkaar hangt nauw samen met de mate waarop we met elkaar (kunnen) informeren, communiceren, discussiëren, analyseren en waarderen. Hoe groter de verbondenheid daarin, des te hoger de toegevoegde waarde die je elkaar kunt bieden. De EIM-campus wordt hét platform voor die verbondenheid. Vanaf vandaag is de campus live (www.eim-campus.nl). Voor eindgebruikers en specialisten (mits op persoonlijke titel) is de toegang tot en het gebruik van de campus overigens geheel gratis!

De EIM Campus biedt alle fases van informeren, communiceren, interacteren en waarderen als totale, interactieve dienstverlening. Het is één EIM-community waarin experts en gebruikers kennis delen, met elkaar in discussie gaan en zich op de hoogte stellen van wat hun vakgebied te bieden heeft. Langs alle denkbare kanalen en op de meest uiteenlopende manieren. Inbreng die op vele manieren wordt gewaardeerd; een diepte interview of artikel, een uitnodiging voor een Ronde Tafel tot de fel begeerde EIM-Award. ‘En zonder dat de dag erna een telefoontje volgt van een aanbieder die heeft gezien dat je interesse hebt getoond in zijn diensten of producten’, aldus John de Waard, met TAPAS, Tekstschrijven als Passie inmiddels al meer dan 25 jaar actief als schrijver, columnist en publicist over deze onderwerpen. ‘Niets is zo fnuikend voor bezoek aan een site of in dit geval de EIM-campus, als het idee dat je gevolgd wordt en direct wordt gespamd door leveranciers. Dat willen we niet. We willen een eerlijke, open en ongestoorde interactie. Alleen dan kan het goed werken en kan waardevolle informatie worden uitgewisseld. Het moet een win-win zijn voor alle bezoekers.’

Bezoek de campus en draag met uw kennis en inbreng bij aan een levendige community voor de EIM-professionals!

Plaats op:
Datum: 10 mei 2017
Bron: EIM-campus
Gerelateerde artikelen  
23-08-2012 Nieuws 'Congresstad+' krachtenbundeling voor congrespromotie Maastricht
01-06-2016 Nieuws Drukke meimaand voor zakelijk Friesland
03-08-2016 Nieuws On the Move - augustus 2016
24-10-2019 Nieuws Helmond krijgt internationale award voor slimme mobiliteit
12-04-2016 In the spotlight Internationale genetica experts komen bij elkaar in Maastricht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.