Laatste nieuws
 
 
  Video  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren!

Het TOBACCO Theater telt negen prachtige zalen, waaronder de Wijnkelders. Hier hangt het ondeugende meesterwerk van Anton Heyboer. Erik van Wilsum (D’Erikteur van TOBACCO) vertelt er vol passie over.

De authentieke Wijnkelders van het TOBACCO Theater liggen verscholen in de catacomben van het oude tabaksgebouw. Een klassiek schouwspel van artistieke bogen en mediterrane muren. Hier heeft u de beschikking over een eigen barretje, geluidsinstallatie en een knapperend haardvuurtje. Een bourgondische sfeer, die extra wordt gevoed door de lange, eikenhouten tafels met gekleurde houten krukjes en statafels gemaakt van olievaten.

Een geweldige plek voor intieme feestjes, diners na een kookworkshop of als ontvangstruimte voorafgaand aan een congres/ voorstelling in de Theaterzaal.

Oppervlakte: 50 m2
Maximaal personen: 50 personen.

Plaats op:
Datum: 17 oktober 2018
Bron: TOBACCO Theater Amsterdam
Gerelateerde artikelen  
13-06-2018 Video Een kijkje binnen De Wereld van TOBACCO Amsterdam
30-05-2018 Video Een kijkje binnen De Wereld van TOBACCO Amsterdam
16-05-2018 Video Een kijkje binnen De Wereld van TOBACCO Amsterdam
05-03-2018 Nieuws Wordt TOBACCO Theater de eerste Michelin Sterren locatie voor Culturele en …
18-03-2019 Nieuws Nieuwe eigenaren evenementlocatie Het Sieraad en lokaal Edel hebben grootse …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,22 seconden.