Laatste nieuws
 
 
  Redactie  
 

Op 31 januari 2019 vindt de 11de editie van het grootste eendaagse platform voor de zakelijke bijeenkomsten, de evenementen en festivalbranche plaats in Rotterdam Ahoy.

Explosieve groei Eventsummit

EventSummit (voorheen EvenementContact) is de laatste jaren enorm gegroeid. De reactie van mede organisator Arjen Lemstra over deze groei:
"We verbazen ons de laatste jaren over deze enorme groei. De laatste editie in Rotterdam Ahoy hadden we 400 exposanten en nu, twee jaar later, meer dan 600 exposanten. Een groei van meer dan 50%. Ook qua bezoekers verwachten we weer een enorme groei". Als verklaring voor deze groei zegt Arjen: "Wij richten ons voor 100 % op de bezoekers met goede sprekers, een breed aanbod van exposanten, een groot congres en onze netwerkborrel. En als de bezoekers komen, volgen de exposanten. Daarnaast weten wij de deelnamekosten voor een bedrijf zeer laag te houden".

Op de vraag welke sectoren het snelst groeit blijken dat de Festival en Outdoor & Actief sectoren te zijn. Ook de sectoren Evenementbenodigdheden en Dienstverlening groeien. Locaties blijven op hezelfde aantal. Wel groeien de regio's, Utrecht is bijvoorbeeld met 35 bedrijven aanwezig.

Aparte MICE sector tijdens EventSummit 2020

Voor de echte MICE branche zijn er in Nederland op dit moment geen toonaangevende beurzen meer. Daarom overwegen de organisatoren van EventSummit in 2020 een aparte MICE sector op de beursvloer toe te voegen.

Maak het verschil!

Het thema voor komende editie is “Maak het Verschil”. Dit thema komt terug in het ochtendcongres, in het seminarprogramma op de beursvloer, maar ook bij de organisatie zelf.

Mede organisator Joris Bots: “Als spil in de branche moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen om te zorgen dat de evenementenbranche duurzamer gaat organiseren. De festivalbranche is al goed op weg, maar bij bedrijfsevenementen valt nog heel veel te winnen.”

De catering tijdens EventSummit zal geheel vegetarisch zijn, we gaan samen met Renewi werken aan slechts 10 % restafval en je zult geen mono verpakkingen vinden.
En zo zullen er nog veel meer zaken worden opgepakt om minder impact te hebben op het milieu. Voorbeeld doet hopelijk volgen!

Sprekers die het Verschil maken!

EventSummit staat synoniem voor waardevolle content. Op 31 januari zijn er meer dan 35 topsprekers aanwezig in Rotterdam Ahoy om jou als eventprofessional te inspireren. EventSummit is een samenwerking aangegaan met DeSpreker.nl en Quality Bookings. Deze twee gerenommeerde sprekersbureau’s zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het inhoudsprogramma. Je kunt alles sessies op de beursvloer kosteloos als bezoeker bijwonen. Alleen voor het Congres moet je kaarten kopen.

De verkoop voor het Congres “Maak het Verschil” voorafgaand aan de beursdag is al in volle gang. Met een prachtige line-up met o.a Fountainheads (trendverkenners), Yvonne de Liefde (brandmanager Vrienden van Amstel), Florian Dirkse (o.a. Ocean Cleanup en Green Miles) en Bibian Mentel (Olympisch Snowboardster). Acteur Dirk Zeelenberg zal het congres in goede banen leiden.

Kaarten voor beursvloer (kosteloos) en voor het Congres (korting voor opdrachtgevers) kunnen via deze link besteld worden.

©Redactie CongresWereld/MGM

Plaats op:
Datum: 15 december 2018
Gerelateerde artikelen  
13-12-2018 Nieuws Explosieve groei EventSummit 2019 met thema: Maak het Verschil!
17-01-2019 Nieuws Zeven redenen om EventSummit 2019 te bezoeken
23-04-2019 Nieuws 12de Editie EventSummit weer in Rotterdam Ahoy op 30 januari 2020
19-04-2018 Nieuws EventSummit 2019 weer terug in Rotterdam Ahoy
25-11-2019 Nieuws 12e editie EventSummit breidt uit met incentives en relatiegeschenken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.