Laatste nieuws
 
 
  Redactie  

Ben jij op zoek naar toegevoegde waarde voor jouw congressen en meetings? Wil jij kennis vergaren en nuttige tips en tools aangereikt krijgen om je werk nog beter en makkelijker te kunnen doen?
 
De Dag van de Toegevoegde Waarde (DvdTW) is het congres voor én door meeting professionals, powered by CongresWereld. Tijdens de diverse sessies delen vakexperts hun kennis en beste tips met jou. Ze helpen je een praktische vertaalslag en invulling te geven, zodat je jouw congressen en meetings in de toekomst nog effectiever kunt maken.

Wat gaan we doen?

Meeting Formats
Pecha Kucha - Super Brainstorm - TED-style - Tafellakensessies - Webinar/webconference - Serious Gaming/Belevend leren
In het eerste deel van de dag presenteren we je - in Pecha Kucha stijl (korte presentaties met 20 slides in 6:40 minuten) - een zestal meeting formats.
Je krijgt antwoord op vragen als "Wat is het? Wat kan je er mee bereiken? Wanneer juist wel of juist niet gebruiken? En: Wat vraagt het aan voorbereiding en inzet van de organisator?"

Workshops
Super Brainstorm - De kracht van visueel presenteren - Effectieve MVO voor congressen - Tijd besparen met nieuwe media - Sponsorwerving bij congressen - Belevend leren/serious gaming
Tijdens de workshopronde gaan we dieper in op een aantal actuele onderwerpen. Geen abstracte verhalen, maar een praktische vertaalslag en directe toegevoegde waarde.
De sprekers nemen je mee in de do's en don'ts van hun onderwerp en zullen je voorzien van praktische tips, die je direct in jouw dagelijkse werk kan toepassen.

De S-factor - sprekers op de stip
Tijdens de S-factor zit jij in de jury en ga je op zoek naar de beste sprekers voor jouw toekomstige congressen. In samenwerking met PSA Holland (de vakorganisatie voor professionele sprekers) zullen bekende en onbekende sprekers voor de voltallige publieksjury ‘op de stip' plaats te nemen voor hun 3-minuten pitch. De ‘winnende' spreker zie we aan het eind van de dag terug voor een keynote presentatie.

Powersessies
Twitter op jouw congres in 10 stappen - Steeds minder deelnemers? Gebruik webfilmpjes! - Haal het maximale uit je dagvoorzitter - Een succesvolle webinar organiseren - Gepersonaliseerd printen - (live) Mindmapping op congressen - Interactieve systemen op je congres - Ver-geet-me niet - betrouwbare internetverbindingen op je bijeenkomst
De laatste sessies van de dag zijn gereserveerd voor korte en krachtige presentaties over . In korte, to-the-point sessies kan je kennisnemen van boeiende tools en nuttige diensten ter ondersteuning van je congres. Leer hoe je er het maximale uit kunt halen voor jouw bijeenkomsten. Er zijn drie rondes van elk 20 minuten, dus je 3 verschillende onderwerpen volgen.  
 

Voor wie?
De Dag van de Toegevoegde Waarde is exclusief bedoeld voor opdrachtgevers en organisatoren die voor hun bedrijf, vereniging of (overheids-)instelling vergaderingen en congressen organiseren en voor personen in organisatorische functies bij PCO's/congresorganisatiebureaus.
Twijfel je of jij ook binnen de doelgroep van de Dag van de Toegevoegde Waarde valt, neem dan vooraf even contact op via info@congreswereld.nl.  

Wanneer & waar?
Datum: Maandag 13 december 2010
Locatie: Media Plaza / Jaarbeurs, Utrecht

Meer informatie?
Klik hier voor alle details over De Dag van de Toegevoegde Waarde 2010

Direct aanmelden?
Wil jij er bij zijn op maandag 13 december 2010?
Klik dan hier voor het aanmeldformulier van  ‘De Dag van de Toegevoegde Waarde 2010, powered by CongresWereld' 


 

De Dag van de Toegevoegde Waarde 2010 wordt mede mogelijk gemaakt door:

        

   

    

Share |

Plaats op:
Datum: 27 oktober 2010
Gerelateerde artikelen  
06-12-2010 Nieuws De passie van DvdTW spreker Marga Groot Zwaaftink
07-12-2010 Nieuws DvdTW: Leren van de mensen die bij TEDxAmsterdam betrokken zijn
25-11-2010 Nieuws Wie staan er 13 december op de stip in de S factor? (#DvdTW)
07-12-2010 Nieuws "What's On?" De event app waar je geen app voor nodig hebt
25-11-2010 Nieuws De Dag van de Toegevoegde Waarde (#DvdTW) volop tips voor organisers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.