Nieuws  
 

TANDBERG, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele video-oplossingen, stelt systemen voor videoconferencing beschikbaar voor het Zakenfestival Rotterdam. Het Zakenfestival Rotterdam is een netwerkevenement, waarbij ondernemers en beleidsmakers uit de regio kennis uitwisselen en contacten opdoen. Door middel van videoconferencing zijn workshops ook te volgen in de centrale hal. Daarnaast worden workshops en presentaties opgenomen op de TANDBERG content server, waardoor zowel de presentatiedocumenten als de daadwerkelijke presentatie op een later moment terug zijn te zien.

TANDBERG faciliteert vaker systemen voor videoconferencing tijdens evenementen, zoals bijvoorbeeld onlangs tijdens de Olympische Spelen in Peking. Tijdens het Zakenfestival Rotterdam worden drie TANDBERG MXP profile systemen en drie integrator packs voor visuele communicatie ingezet. Dankzij de inzet van videoconferencing missen bezoekers geen workshops, omdat deze bijvoorbeeld tegelijkertijd plaatsvinden. Maar ook mensen die wegens omstandigheden het evenement niet kunnen bezoeken, maar wel geïnteresseerd zijn in de presentaties en workshops, kunnen deze op een later moment alsnog bekijken. Op deze manier resulteert videoconferencing in efficiënte tijdsbesteding en een optimaal resultaat en bereik van het evenement.

Het Zakenfestival Rotterdam vindt plaats op 28, 29 en 30 oktober in het WTC Rotterdam en is gericht op ondernemers en beleidsmakers in de branches Transport & Logistiek, Detailhandel & Retail, Haven & Industrie, Financiële dienstverlening, Medische sector en Creatieve sector. TANDBERG is aanwezig met een live demo opstelling, waarbij direct wordt gedemonstreerd wat de mogelijkheden zijn van de TANDBERG systemen voor videoconferencing. Tevens verzorgt TANDBERG samen met Microsoft een workshop over hoe innovatieve technologie u kan ondersteunen. 
 
TANDBERG is de grootste leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobile video-oplossingen. www.tandberg.nl.

Plaats op:
Datum: 23 oktober 2008
Gerelateerde artikelen  
26-04-2010 Nieuws Beperking vliegverkeer leidt tot toename videoconferentie
15-01-2009 Nieuws Zakenreiziger slechts 55% van trip effectief
18-05-2010 Nieuws GGN kennispartner op Ondernemers Congressen en Zakenfestival
18-03-2009 Nieuws Onderzoek: Videoconferencing nog niet populair bij bedrijven in Europa
31-08-2008 Nieuws Videoconferencing TNT moet leiden tot 30% besparing op reisbudget
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.