Nieuws  
 

Onlangs waren 22 lachende, enthousiaste, van de zon genietende meeting planners te gast in het Bourgondische Maastricht. Het waren Nederlandse, Belgische, Duitse en Engelse gasten van de site visit van het Maastricht Congres Bureau (MCB). Op 10 en 11 oktober liet het MCB organisatoren van Meetings, Incentives, Congressen en Evenementen (MICE bijeenkomsten) nader kennis maken met diverse vergader-, feest- & dinerlocaties, aanvullende diensten en overige zakelijke mogelijkheden van de stad en regio. De gasten waren zonder uitzondering aangenaam verrast.

Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht en regio als zakelijke bestemming, teneinde zo veel mogelijk MICE bijeenkomsten in de regio te laten plaatsvinden.

Daarom organiseert het MCB, samen met zijn partners, site visits voor congres-, meeting- en incentive organisatoren. Twee dagen lang maken gasten kennis met de stad, de regio en de veelzijdigheid aan MICE organisaties en locaties.

‘Dankzij zo’n site visit, kunnen wij de gasten laten zien hoe divers de mogelijkheden hier in Maastricht en regio zijn,’ aldus Sonja Speth, Sales Manager Congressen van het MCB. Zij vervolgt: ‘ook dit keer reageerden de gasten erg enthousiast en waren zij aangenaam verrast over het feit dat er bijvoorbeeld zo veel verschillende soorten locaties zijn. Grotten, een congrescentrum, hotels in diverse klassen, kastelen, noem maar op. Mensen zijn ervan onder de indruk dat Maastricht en regio werkelijk voor ieder wat wils te bieden heeft. En met zo’n mooi herfstzonnetje ziet alles er natuurlijk nóg mooier uit!

Plaats op:
Datum: 14 oktober 2008
Bron: Maastricht Congres Bureau
Gerelateerde artikelen  
28-01-2008 Nieuws Europese meeting planners 'ontdekken' Maastricht
21-06-2007 Nieuws Maastricht Congres Bureau ontvangt Nederlandse en Belgische meeting organisatoren …
02-02-2009 Nieuws Maastricht verrijkt kennis meeting planner
17-10-2009 Nieuws Nationale en Internationale meeting planners bezoeken Maastricht
09-10-2009 Nieuws Nationale en international meeting planners op bezoek in Maastricht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.