Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Het Rotterdamse The Sound of Data heeft een nieuwe dienst genaamd “Virtual Meeting” op de markt gebracht, waarmee het bedrijven een merkonafhankelijke mogelijkheid biedt om snel en efficiënt met mensen op meerdere locaties te vergaderen.

Waar de conference call net een beetje gemeengoed aan het worden is (er zijn diverse aanbieders die tegen lage kosten zonder investering in apparatuur conference calls mogelijk maken), heeft videoconferencing nog altijd een imago van hoge investeringen en veel speciale voorzieningen.

Met Virtual Meeting is nu een dienst ontwikkeld die - net als de conference calls - onafhankelijk van type videosysteem en verbingen vooriedereen geschikt is.
Voorheen was Multipoint Videoconferencing (meer dan twee personen) een kostbare en complexe aangelegenheid en enkel geschikt voor ‘multinationals’. Met Virtual Meeting is dit verleden tijd. Videovergaderen is nu toegankelijk maakt voor ondernemend Nederland. Virtual Meeting draagt daarmee bij aan het verminderen van de filedruk op ons wegennet en de uitstoot van Co2.
 
Virtual Meeting koppelt alle belangrijke merken videosystemen aan elkaar en brengt de deelnemers automatisch bijeen in de videovergadering. Gebruikers van Virtual Meeting krijgen toegang tot ‘My Virtual Meeting’, de online portal waarmee men zelfstandig en zeer eenvoudig vergaderingen kan plannen tussen verschillende videosystemen (vestigingen/locaties). Virtual Meeting zorgt ervoor dat op het gewenste tijdstip iedereen automatisch plaatsneemt aan de ‘virtuele vergadertafel’: 24x7 en zonder te reserveren.

De kosten zijn aantrekkelijk, waardoor al snel een afweging tussen systeem en reistijd gemaakt kan worden.

Voor een korte impressie van de werking van Virtual Meeting kunt u kijken op:
www.virtual-meeting.nl/diensten/demonstratie

Meer info is te vinden op: www.virtual-meeting.nl 

Videovergaderen
Videovergaderen biedt een aantal voordelen ten opzichte van fysieke ontmoetingen. Zo kan een vergadering snel belegd worden, kan aanzienlijk bespaard worden op reistijd en -kosten en wordt minder beslag gelegd op de agenda van betrokkenen, waardoor het ook vaak makkelijker zal zijn om een vergadermoment in te plannen.
Doordat men elkaar - in tegenstelling tot de telefoon - direct kan zien (en men dus de aanwezigheid ervaart), zal de betrokkenheid vergroot worden.

Uiteraard is videovergaderen niet voor alle type bijeenkomsten geschikt. Daar waar persoonlijke ontmoetingen en netwerken belangrijk zijn en langere (educatieve) sessies plaatsvinden, gaat er nog altijd niets boven een face-to-face ontmoeting.

Plaats op:
Datum: 9 oktober 2008
Gerelateerde artikelen  
09-12-2009 Nieuws Deelnemen vanachter je bureau: Een congres en beurs over event technologie
26-09-2017 Nieuws Worldmeetings lanceert eerste Virtual Meeting Room zonder abonnement
17-08-2009 Nieuws Asentus Europe lanceert het Asentus Virtual Event Platform (AVP)
03-02-2016 Nieuws Amsterdam ArenA introduceert rondleiding met Virtual Reality Bril
01-11-2016 Nieuws Hilton Amsterdam Airport Schiphol op afstand beleven met Virtual Reality bril …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.