Nieuws  
 

Na een half jaar gesloten te zijn geweest wegens restauratie aan de zerkenvloer, is de Pieterskerk Leiden vanaf 3 oktober 2008 weer beschikbaar voor verhuringen.
Om te vieren dat het schip van de kerk weer in gebruik is genomen, organiseert de Pieterskerk Leiden op dinsdag 18 november 2008 een Diamond Cocktail, in samenwerking met de Historic Conference Centres of Europe (HCCE).

De gasten maken kennis met de gerestaureerde kerk, en de vele mogelijkheden qua inrichting, verlichting, techniek en catering. Buiten het bewonderen van de schitterende locatie is dit natuurlijk een uitgelezen netwerkmoment. Aan alle gasten wordt een glas champagne geserveerd, met onderin het glas een klein diamantje. Slechts één van de diamantjes is echt. De vinder mag de diamant houden.

Kennismaken met HCCE
De Cocktail is tevens een prima gelegenheid om een aantal andere centra van de HCCE-leden te leren kennen. Diverse leden zullen aanwezig zijn om hun prachtige historische locaties te presenteren. Naast de Pieterskerk zijn dit de andere Nederlandse leden, de Beurs van Berlage en Slot Zeist, en tal van andere Europese centra. Ook het Europese hoofdkantoor, gevestigd in Amsterdam, zal zich presenteren.

Planners die een uitnodiging voor de Diamond Cocktail willen ontvangen, kunnen een e-mail sturen naar sales@pieterskerk.com

Plaats op:
Datum: 8 oktober 2008
Gerelateerde artikelen  
13-12-2008 Nieuws Pieterskerk wint internationale marketing award HCCE
20-06-2007 Nieuws Historic Conference Centres of Europe telt met Slot Zeist drie Nederlandse …
11-05-2011 Nieuws Succesvolle jaarconferentie Historic Conference Centres op Slot Zeist
10-06-2007 Nieuws Slot Zeist wordt lid van de Historic Conference Centres of Europe (HCCE)
11-03-2007 Nieuws Bezoekers EMIF maken kennis met Historic Conference Centres of Europe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.