Nieuws  
 

Woensdag 8 oktober 2008 zullen tijdens de MICE & Business Travel Fair de winnaars bekend gemaakt worden van de Green Award en Innovation Award 2008.  inmiddels zijn de kanshebbers op de awards bekendgemaakt. Dit zijn de genomineerden:

Green Award 2008
Dé groene, duurzame en maatschappelijk verantwoorde award voor de Nederlandse MICE-branche. Welk bedrijf mag hopen op de Green Award 2008, uit te reiken door Managing Director Peter Buis van BCD Travel (de winnaar van 2007)? Een drietal genomineerden maakt kans op de award:
 
1) Amsterdam RAI
Een zeer duidelijk en actief  MVO beleid en de ambitie om in de congres- en evenementenindustrie binnen vijf jaar koploper in Europa te zijn op het gebied van duurzaamheid. Onderdeel van het beleid vormen de milieucontroleurs, die ervoor zorgen dat standbouwers afval beperken, scheiden, of juist afvoeren.  

2) SPARKZ4GOOD
Een klimaatneutraal programma voor corporate events in binnen- en buitenland van bureau SPARKZ. Een nieuw label voor maatschappelijke  verantwoorde reizen en evenementen. 

3) World Forum Den Haag
‘Concreet en tastbaar impact maken’ noemen ze het zelf bij het World Forum. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, een proces zonder einde, is bij het World Forum samengevat in het nieuw geïntroduceerde  World Forum Ethical Program, zowel voor de accommodatie zelf als voor de klanten.

Innovation Award 2008
Een nieuwe Award voor dat bedrijf dat het afgelopen jaar innoverend bezig geweest is binnen de MICE branche… Ook hier drie genomineerden:

1) BCD Travel
BCD Travel denkt actief met de drukke travel manager en inkoper mee met de introductie van eigen ‘Insight on corporate travel’ podcasts. Digitale informatie, trends en ontwikkelingen op het moment dat het de travel manager uitkomt.

2) Eden City Hotels
Lokale kennis wordt gestructureerd beschikbaar gemaakt voor de gast via het
concept ‘Love City Life’. Een infodesk met werkelijk alle lokale informatie en een eigen CityGuide.

3) OneWorld
Via een interactieve zuil op Schiphol kunnen gebruikers gratis hun iPhone, PDA of laptop snel opladen met informatie over 28 wereldwijde bestemmingen, van Barcelona tot Shanghai, geleverd door de kenners van Lonely Planet.  Naast de informatie wordt gelijk de batteriuj opgeladen.

Gerelateerde berichten:
Gouden Green Key 2008 voor Amsterdam RAI
Amsterdam RAI eerste Europese congrescentrum met Green Globe certificatie
World Forum sluit zich aan bij United Nations Global Compact Initiative
MICE & Business Travel Fair

Plaats op:
Datum: 7 oktober 2008
Bron: Congreswereld
Gerelateerde artikelen  
18-10-2007 Nieuws Succesvolle MICE & Business Travel Fair rijkt eerste Green Award uit aan BCD …
09-10-2008 Nieuws WorldForum en OneWorld winnaars MICE & Business Travel Awards
03-11-2009 Nieuws Green Award 2009 voor Sun International
06-08-2012 Nieuws Internationaal Congrescentrum World Forum behaalt goud
21-08-2010 Nieuws Inschrijving M!CE & Business Travel Fair 2010 geopend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.