Nieuws  

Op woensdag 8 oktober 2008 houdt MPI Nederland opnieuw een boeiende educational, waarin de levende 'teletijdmachine' drs. ing. Richard Lamb de deelnemers een kijkje in de toekomst gaat geven. Welke trends zijn er en kunnen we verwachten en welke invloed gaan zij hebben op de meeting industrie? Het zijn vragen waar MPI met Richard Lamb antwoord op gaat geven.

Richard Lamb
Lamb is trendwatcher en auteur van de boeken ‘10 Trends, ontwikkel uw eigen toekomstvisie’ en ‘Succesvol Elektronisch Zakendoen’. De Hollander met Schotse voorouders, zijn naam wordt gewoon op z’n Hollands uitgesproken, is in de loop der jaren één van de meest gevraagde sprekers van ons land geworden. Richard Lamb is regelmatig als trendwatcher of internet-expert te gast in radio- en TV-programma’s als NOVA, 2 Vandaag, Teleac, Radar, Met het oog op morgen, Tijd voor Twee en Radio Online. Daarnaast geeft hij advies aan grote ondernemingen, ministeries en het midden- en kleinbedrijf. “Juist tijdens deze adviestrajecten krijg ik weer frisse input binnen voor mijn verhalen.” Kortom: zijn werkzaamheden zijn een soort vicieuze cirkel. Dit is goed te horen tijdens zijn inspirerende wekelijkse radioprogramma ‘Dit is handig.nl’ over innovatieve, handige producten en websites.
Met zijn presentaties laat hij bedrijven een blik in de toekomst werpen. En die toekomst, daar is zoveel over te vertellen. Laat Richard Lamb zijn gang maar gaan….

Richarb Lamb wordt gepresenteerd door Sprekersplatform, bemiddelingsbureau voor vele bekende en minder bekende gastsprekers, dagvoorzitters, discussieleiders en presentatoren. Van congres tot jubileum, van bedrijfsuitje tot discussiedag en van seminar tot productpresentatie. Sprekersplatform adviseert voor elk type evenement de geschikte spreker.

Datum en Tijd:
De educational vindt op woensdag 8 oktober plaats tussen 12.30 en 15.00 uur tijdens de M!CE & Business Travel Fair, zodat u uw tijd efficiënt kunt besteden door gelijk een bezoek aan deze beurs te brengen.
De educational en de M!CE & Business Travel Fair vinden plaats in het Sheraton Schiphol Airport Hotel & Conference Center.
 
M!ce & Business Travel Fair
Een onmisbare beurs voor iedereen die zakelijk te maken heeft met het organiseren van Meetings, Incentives, Congressen, Events en Zakenreizen. Een beursvloer met vele internationale en nationale M!CE organisaties, een interessante gastspreker en diverse thematische workshops en educatieve sessies.

Klik hier voor meer info over de educational

Plaats op:
Datum: 24 september 2008
Bron: MPI
Gerelateerde artikelen  
09-10-2008 Nieuws MPI Nederland werpt blik in de toekomst van de sector met trendwatcher Richard …
04-02-2009 Nieuws Strategische Innovatie Sessie met trendwatcher Richard Lamb
16-09-2009 Nieuws "2010 wordt het jaar van de CrisisConsument"
25-06-2008 Nieuws Locatie en datum M!CE & Business Travel Fair 2008 bekend
11-05-2008 Nieuws Oranje ToekomstTafel™ EK2008 - ook voor uw organisatie??
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.