Nieuws  
 

Afgelopen woensdag kreeg The Hague Festivals, de organisatie die bestaande en nieuwe evenementen en concerten in Den Haag tijdens de maand juni bundelt, in de Verenigde Staten niet minder dan zeven Pinnacle Awards. De uitreiking van de awards vond plaats tijdens het 53ste congres van de IFEA (International Festivals & Events Association) in Boise Idaho.

Projectleider van The Hague Festivals, Ernst van den Berg, kreeg de prijzen uit handen van Steven Wood Schmader, President & CEO van de IFEA, de  International Festivals & Events Association. Uit ruim 2000 inzendingen werden de winnaars gekozen.
Onder de festivals die The Hague Festivals bundelde vielen oa. Parkpop, Festival Classique, de ShoppingNight, Den Haag Sculptuur en The Music In My Head. De behaalde awards waren er voor beste festivalkrant en beste nationale TV-programma (beiden goud), beste festivalfoto, beste website en krantenadvertentie (zilver) en beste TV-spot en TV festivaljournaal (brons).

Samenwerking
De prijzen zijn een erkenning en beloning voor de vele betrokkenen bij de festivals. Daarnaast vormen ze een perfect pleidooi voor succesvolle samenwerking. Door krachten en marketing inspanningen te bundelen kan meer effect behaald worden voor elk van de individuele partners.

Den Haag timmert niet alleen op leisure gebied goed aan de weg in dit opzicht, maar ook op congres- en vergadergebied steken de betrokken aanbieders consequent hun energie gezamenlijk in projecten ter promotie van de destinatie (en daarmee het werven van nieuwe business voor de stad en aanbieders). Zaak hierbij is om het gezamenlijke belang boven het individuele belang te plaatsen.

Prins voor een dag
Een mooi uitvloeisel hiervan vindt maandag 15 september plaats, als bijna 200 meeting en event organisers een koninklijke behandeling krijgen van ruim 60 partners in de congres- en vergadermarkt tijdens PRINS VOOR EEN DAG.

Plaats op:
Datum: 12 september 2008
Bron: Congreswereld
Gerelateerde artikelen  
28-09-2009 Nieuws The Hague Festivals op een na beste festival ter wereld
29-08-2010 Nieuws The Hague Festivals opnieuw genomineerd voor Amerikaanse Pinnacle Awards
22-09-2015 Nieuws Rotterdam opnieuw uitgeroepen tot één van de beste festivalsteden van de wereld …
27-05-2010 Nieuws Den Haag evenementenstad van het Jaar
13-09-2017 Nieuws The Hague & Partners, nieuw samenwerkingsverband om meer bedrijven, congressen …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.