Nieuws  
 

Slimmer, wijzer en knapper worden door ‘En Garde’. Bijna 20 ambitieuze congres-professionals schreven zich al in voor deze cursus congres-management, er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze editie. 

‘En Garde’, letterlijk: Ten strijde! Pak de wapens op en ga de strijd aan. Figuurlijk; Pak de handschoen op. Pak een congres eens anders aan, bekijk een conferentie eens van de andere kant en gooi al je creativiteit en vakmanschap dat je in huis hebt in de organisatie van een spraakmakend congres.

3e editie
Voor de derde keer op rij organiseren een aantal professionals uit de congres-branche een vakinhoudelijke cursus Conference Management onder de naam ‘En Garde’. Na twee succesvolle rondes in 2006 en 2007 zal ook in 2008 deze succesvolle cursus op de conferentie agenda staan. Deelnemers aan de eerdere cursussen ervoeren de inzet van vakmensen uit de branche als uitermate positief. Zeven vooraanstaande branchegenoten (met ieder hun eigen vakcompetentie) staan elke cursus weer garant voor heel veel kennis, kunde en creativiteit. Niet verwonderlijk dat vooral de corporates zich massaal inschreven voor eerdere cursussen.
 
Ook in 2008 wederom En Garde! Op 11 en 12 december zullen zeven vakdocenten hun kennis en kunde overdragen in het Dorint Hotel Schiphol. Een tweedaagse cursus waarbij de volgende onderdelen aan bod zullen komen: Planning, marketing en promotie, venue-management, bid boek, sponsoring en fondsenwerving, AV-middelen, cultuur, financiën, draaiboek en social program. Twee leerzame dagen derhalve.

Ook klaar om ten strijde te trekken? Omdat er nu eenmaal al veel te veel standaard is………

Klik hier voor de uitgebreide informatie.
 

 

Plaats op:
Datum: 9 september 2008
Gerelateerde artikelen  
12-12-2007 Nieuws CLC congres-cursus En Garde succesvol
22-08-2007 Nieuws 2e editie voor En Garde - Interactieve conference- en eventmanagement cursus …
22-02-2008 Nieuws Nieuwe editie cursus En Garde - Conference en Eventmanagement in april
20-09-2008 Nieuws Conference Management leren van gedreven vakspecialisten
22-08-2007 Nieuws Cursus Succesvol toeristisch beleid
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.