Nieuws  

Tien jaar lang was de vakbeurs Evenement het epicentrum voor events, maar de branche verandert en Evenement verandert mee. De toonaangevende vakbeurs op het gebied van events heet vanaf nu 'event'.

event is dé toonaangevende vakbeurs op het gebied van events! Hier vindt u in twee dagen alles op het gebied van live communicatie toegesneden op de behoeftes, trends en technieken van nu. Het eventvak in al zijn facetten: van concept tot facilitaire voorzieningen, van digitale media tot locatie. U bepaalt het zelf: wat wil ik weten, zien of ervaren, wat is voor mij interessant?
Het thema van event 09 is dan ook Custom Made.

Themapleinen
In de afgelopen jaren kon de bezoekers zich heel gericht oriënteren op een aantal themapleinen. Dit concept is ook als een soort 'beurs-binnen-de-beurs' terug te vinden op event 09, alleen dan wel in een geheel nieuw jasje.
Natuurlijk mag een speciaal plein voor de congres- en vergadermarkt niet ontbreken:

Nice to Meet
Ook op event 09 komen organisatoren weer divere themapleinen tegen. Eén van de pleinen is speciaal gericht op de meeting branche: Nice to Meet.

Bij vergaderingen en congressen draait het met name om de meeting of minds. De techniek, faciliteiten en locatie mogen dit niet in de weg staan. Het bruisende themaplein Nice To Meet biedt plaats aan alle aanbieders binnen dit segment. U als boeker van congressen en vergaderingen komt naar event 09 om inspiratie op te doen voor de invulling van uw zakelijke events en meetings. U bent hiervoor op zoek naar een unieke locatie, goede faciliteiten en betrouwbare techniek voor uw vergadering, congres of seminar. Nice To Meet biedt naast een volledig overzicht van de aanbieders op dit gebied een uitgebreid sessieprogramma. Met de handige tips en tools en vol met inspiratie bent u direct klaar voor de volgende succesvolle vergadering of meeting.

Andere themapleinen zijn: Digital, Events To Go en Innovation Alley

Informatie:
Binnenkort is meer informatie te vinden op www.event09.nl
Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden?Meldt u dan aan voor de digitale nieuwsbrief van event 09.

Plaats op:
Datum: 23 september 2008
Bron: Eventex
Gerelateerde artikelen  
19-02-2009 Nieuws Registratie event09 geopend
06-12-2010 Nieuws event 11 gaat over landsgrenzen
16-01-2011 Nieuws Bezoekersregistratie event 11 online!
15-12-2009 Nieuws Eventbranche daadkrachtiger dan ooit
02-02-2012 Nieuws Nu registreren voor gratis toegang event12
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.