Nieuws  
 

Van 9 t/m 15 februari 2009 vindt de 36e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats in Ahoy Rotterdam. Met de start van deze editie is Nederland een nieuw prestigieus toernooi rijker.

Niet dat het toernooi er in het verleden niet toe deed. Zeker niet, als we kijken naar de sterke line-up die de organisatie elk jaar wist te realiseren én naar de ruim 100.000 bezoekers die Ahoy inmiddels elke editie mag verwelkomen.

ATP 500 series
Maar in 2009 treedt het ABN AMRO World Tennis Tournament toe tot de prestigieuze ATP 500 Series, een status die aan slechts 10 vermaarde tennistoernooien in de wereld is toegekend door de ATP-organisatie.

Gevolg hiervan is dat enerzijds het prijzengeld omhoog gaat en anderzijds er meer punten te verdienen zijn voor de ATP-wereldranglijst. Twee fantastische motivatoren voor de internationale tennistop. De organisatie zal het dan ook wat gemakkelijker krijgen om de internationale topspelers naar Rotterdam te halen (spelers zijn verplicht zich voor 6 van de 10 500-series toernooien deel te nemen).

Ahoy pakt ook gelijk uit met een geheel nieuwe aanpak van het VIP-dorp 'The Club' , waar de bekende architect Tom Postma voor aangetrokken (bekend van ondermeer het ontwerp en de inrichting van één van ’s werelds grootste kunstbeurzen, de TEFAF in Maastricht).
Dit heeft ertoe geleid dat er een verrassend frisse nieuwe uitstraling is. Ahoy zal een metamorfose ondergaan voor het komende toernooi.

Relatiemarketing
Een top-uitstraling van de hospitality op een internationaal top-toernooi is natuurlijk ook een goede aanleiding om het ABN AMRO World Tennis Tournament 2009 op te nemen op uw short-list voor relatie-events. Wilt u meer info over de mogelijkheden, kijk dan op de website
 

Plaats op:
Datum: 23 augustus 2008
Bron: Ahoy Rotterdam
Gerelateerde artikelen  
22-02-2007 Nieuws Het ABN AMRO World Tennis Tournament ontvangt award
28-08-2013 Nieuws ABN AMRO World Tennis Tournament geeft economische impuls van 6,4 miljoen aan …
19-02-2013 Nieuws Eventmanagers nemen kijkje in de keuken van ABN AMRO World Tennis Tournament …
17-10-2018 Nieuws Samenwerking Rotterdam Ahoy en stichting Vakbeurs Theatertechniek verlengd
22-02-2018 Nieuws Rotterdam Ahoy en Rotterdam Partners blikken terug op geslaagde Masterclass
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.