Nieuws  

Tijdens de tweede dag van de NBTC NEDworkshops (donderdag 4 september) start de HSMAI haar najaarsprogrammering met het Trendseminar ‘Leadership in (Personal) Branding’. Tijdens het seminar gaan Goos Geursen, Tom Scholte en Sonja Bakker op geheel eigen wijze in op het thema ‘branding’.

Gedurende het middagprogramma zullen o.a. de volgende onderwerpen door genoemde sprekers belicht worden: Hoe positioneer je een bedrijf succesvol in de 21e eeuw & Hoe positioneer je jezelf als ‘sterk merk’ in de markt. En als afsluiter …. het merk zelf!

“Het belang- en effect van goede Branding wordt met de dag duidelijker. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Apple, Barack Obama of Nokia. Met Brand expert Goos Geursen, Personal Brand specialist Tom Scholte en afsluitend dieetgoeroe Sonja Bakker als sprekend voorbeeld van een succesvolle ‘brand’ past dit onderwerp natuurlijk helemaal in ons 2008 jaarthema: How to achieve Leadership in your business, aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland.

De bijeenkomst vindt plaats in Hotel Theater Figi te Zeist en is, op basis van beschikbaarheid, gratis toegankelijk voor HSMAI leden en genodigden van de NBTC NEDworkshops.

Introducés betalen € 55,- inclusief netwerkreceptie.

Registratie vooraf via www.hsmai.nl  is noodzakelijk. Hier vindt je ook meer achtergrond-informatie over de bijeenkomst en de sprekers.

HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor marketing-, sales- & communicatie- professionals in de gastvrijheidindustrie. In 2008 is het jaarthema: How to achieve Leadership in your business. Meer informatie: www.hsmai.nl

Plaats op:
Datum: 4 augustus 2008
Bron: HSMAI Nederland
Gerelateerde artikelen  
09-07-2008 Nieuws NBTC presenteert toekomstvisie ‘Destinatie Holland 2020’ tijdens NEDworkshops …
01-02-2008 Nieuws Nieuwe voorzitter HSMAI Marja van Reijn onthult jaarthema 2008: ‘Leadership’ …
19-01-2010 Nieuws HSMAI trapt 2010 af met nieuw thema: ‘Be(come) the best in your business!'
22-04-2008 Nieuws Dan Hill's Emotionomics workshops Europese primeur voor HSMAI University
30-05-2010 Nieuws HSMAI Nederland en NHTV Breda tekenen samenwerking
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.