Nieuws  
 

De zakenreiziger van de toekomst wil vrije tijd en zaken combineren. Volgens Suzanne Neufang, vice-president Product Marketing & User Experience van GetThere, komt dit omdat de reiziger van de toekomst de zogenaamde Millennial is. Dat zijn jongeren van 19 tot 24 jaar die nu aan de slag gaan in het bedrijfsleven. Volgens Neufang zijn zij als zakenreiziger niet te vergelijken met de `oudere` zakenreiziger.

Millennials boeken bijvoorbeeld graag online een reis. Ze willen ook vaker vrijetijdsactiviteiten ondernemen op de plaats van bestemming. Verder zijn deze reizigers zeer flexibel als het gaat om de locatie waar ze moeten werken. Omdat ze zo mobiel zijn moet reisinformatie ook mobiel bereikbaar zijn. Apparatuur als een BlackBerry en geavanceerde mobiele telefoons hebben deze reizigers nodig. Het stelt ze in staat om te werken maar tegelijk ook privé-contacten te onderhouden.

Voor travel managers binnen bedrijven is de millennial daarmee een uitdaging. Juist omdat de millennial zo bedreven is met internetten, denkt hij of zij altijd zelf een betere deal te kunnen vinden. De travel manager die juist inspeelt op de combinatie privé en werk kan de nieuwe generatie zakenreizigers het beste bedienen.

Bron: Express.be

Plaats op:
Datum: 23 juli 2008
Gerelateerde artikelen  
22-05-2018 Nieuws Millennials eisen meer van de bedrijven waarvoor ze werken
04-09-2012 Nieuws Zakenreiziger boekt in toekomst vaker zelf
18-01-2011 Nieuws Zakenreiziger vaak vergeetachtig
03-03-2008 Nieuws BCD Travel introduceert Park 'N Fly-service
19-01-2010 Nieuws Zakenreiziger laat hotelboekingen in meeste gevallen over aan reisagent
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.