Nieuws  
 

Het jongste Golden Tulip hotel van Noord-Nederland, Golden Tulip Midden-Drenthe in Westerbork viel de eer te veurt om als eerste locatie in Drenthe gecertificeerd te worden als erkende vergaderaccommodatie. Het luxe hotel heeft het predikaat 4-hamer vergaderaccommodatie verkregen. Dat wil zeggen dat het hotel voldoet aan de voorwaarden van de erkenningsregeling voor vergaderaccommodaties. Het hotel is hiermee het eerste bedrijf in Drenthe die dit predikaat mag voeren. In Nederland zijn in totaal een kleine honderd bedrijven geclassificeerd.
Robin Schepers, Sales & Marketing Manager van het hotel reageert: “Wij zijn ontzettend blij met deze erkenning. Het onderstreept de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden voor het houden van zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard streven wij continu naar een hoge kwaliteit van onze diensten en deze erkenning geeft aan dat wij hierin slagen”.
Fred Prakken, General Manager en eigenaar van Golden Tulip Midden-Drenthe voegt toe:
“Deze classificatie is een kroon op de vele ontwikkelingen die ons hotel de laatste jaren heeft doorgemaakt. Het bevestigt onze visie en manier van aanpak in de hedendaagse meetingbranche en geeft aan dat wij de charme van een -relatief-  kleinschalig product weten te combineren met professionele voorzieningen en een uitstekende service”.
Golden Tulip Midden-Drenthe transformeerde in 10 jaar tijd van boshotel met 5 kamers naar een modern en compleet 4-sterren hotel. Naast 34 luxe kamers en 6 volledig uitgeruste vergaderruimtes met boszicht beschikt het hotel over een sfeervolle lounge/bar met grote fauteuils en open haard en het gerenommeerde restaurant “Restaurant Ruyghe Venne”. Dankzij o.m. de centrale ligging en goede bereikbaarheid (dichtbij de A28 en de N381), de bosrijke omgeving en voldoende gratis parkeergelegenheid is dit hotel uitgegroeid tot een ideale locatie voor zowel de regionale als de nationale vergadermarkt.
Kijk voor meer informatie op www.gtmiddendrenthe.nl
 

Plaats op:
Datum: 1 maart 2007
Bron: Golden Tulip Midden - Drenthe
Gerelateerde artikelen  
25-03-2007 Nieuws Golden Tulip maakt 'Hotels van het Jaar 2007' bekend
23-10-2012 Nieuws Hotels verkozen tot beste vergaderlocaties
12-06-2009 Nieuws Starwood Capital Group lijkt winnaar te worden in overnamestrijd Golden Tulip …
14-08-2009 Nieuws Starwood Capital haalt hoofdkantoor Golden Tulip weer naar Nederland
08-01-2009 Nieuws Hampshire, Golden Tulip, Novotel en Aristo belangrijkste vergaderpartners UWV …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.