Nieuws  

Op het kantoor van de natuurbeschermingsorganisatie Stichting African Parks Foundation in Langbroek heeft Hotel Contact/Worldmeetings onlangs een cheque van € 10.500 overhandigd. Hotel Contact/Worldmeetings sloot in april 2006 een sponsorovereenkomst waarbij werd afgesproken dat per boeking een bedrag van € 0,50 aan African Parks Foundation gedoneerd zou worden. Het sponsorbedrag is gebaseerd op maar liefst 21.000 boekingen in 2007.

Hotel Contact/Worldmeetings steunt Stichting African Parks Foundation (APF) niet alleen financieel, maar vergroot ook de naamsbekendheid van de non-profitorganisatie door de vermelding op de eigen website. De non-profitorganisatie APF is het levenswerk van zakenman en natuurbeschermer Paul Fentener van Vlissingen. APF beschermt de prachtige ongerepte natuur en haar dieren door het bedrijfsmatig beheer van wildparken. Inmiddels beheert African Parks zeven parken in Zambia, Malawi, Zuid Afrika, Ethiopië, Sudan en Kongo met veel succes. APF werkt daarbij nauw samen met de lokale bevolking. Zie voor meer informatie www.africanparks-conservation.com.

Hotel Contact bestaat sinds 1991 en is onderdeel van Worldmeetings, een wereldwijd netwerk van meetingplanners. De dienstverlening van Hotel Contact/Worldmeetings is gericht op het faciliteren en stroomlijnen van werkzaamheden rondom inkoop, reservering en administratieve verwerking van externe verblijfsaccommodaties. Onder de noemer ‘uw ideale assistent’ ondersteunt Hotel Contact/Worldmeetings haar zakelijke opdrachtgevers op het gebied van meetingmanagement, locatiebemiddeling en hotelreserveringen. Kijk voor meer informatie op www.nl.worldmeetings.com

Plaats op:
Datum: 4 juli 2008
Bron: Hotel Contact / Worldmeetings
Gerelateerde artikelen  
14-06-2008 Nieuws Hotel Contact/Worldmeetings scoort een 8 op klanttevredenheid!
26-09-2008 Nieuws Hotelcontact / Worldmeetings tekent grote procurement overeenkomst met ANWB
14-08-2007 Nieuws Worldmeetings tekent overeenkomst met Britse Hotelworld
01-05-2008 Nieuws Hotel Contact/Worldmeetings biedt procurement service voor de meeting industrie …
23-10-2008 Nieuws Hotelcontact / Worldmeetings introduceert ’groene' e-facturatie oplossing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.