Nieuws  
 

Op een drukbezochte Business Traveller & Mice Fair in het Corendon Village Hotel zijn afgelopen maandag de BTMF Awards uitgereikt. MICE Travel Personality of the Year werd Marjolein Blok-Dignum van MPI Nederland! Zij is uitgeroepen na overleg van de jury bestaande uit een viertal voormalig winnaars van de Awards: Marijke Vink (GI Travel), Berend Bouwman (RAI), Lisette van Dolderen (Zwitserland Toerisme) en Judith Huisman (Meeting Select).

Reactie Marjolein: "Ik ben er echt beduusd van, had dit totaal niet aan zien komen. Die prijs gaat naar mensen die echt iets voor de industrie betekenen (..). Ik had het ook wel een beetje gehad na zo'n hele dag op de beurs en zei tegen Gijs (Verbeek) en de stagiaires dat zij maar naar de uitreiking moesten gaan en dat ik de stand wel op zou ruimen. Maar Gijs en die meiden zaten maar van kom nou gewoon even mee, we ruimen straks de stand wel op......".

Lisette van Dolderen over de winnaar:

‘Marjolein is een vrolijke persoonlijkheid, altijd bereid om te helpen, mee te denken en te ondersteunen van de MPI leden. Heel erg eerlijk en als je bijvoorbeeld iets per ongeluk dubbel betaald hangt ze aan de bel. Deelt social media posts van mede MPI leden. Haar functie binnen de Netherlands chapter is VP Finance. Maar ze regelt meer dan uitsluitend de financien. Dit jaar vond de EMEC in Den Haag plaats. Marjolein heeft diverse deelnemers onder haar hoede genomen, die op hun buurt weer dankbaar hiervoor waren. Kortom iemand waar je op kunt vertrouwen en bouwen.’

De redactie van M!CE & Business Travel vroeg aan Gijs Verbeek, Exectuive Director van MPI Nederland om een reactie op de award van Marjolein:

"Volkomen verdiend! Iedere vereniging die draait op de inzet van vrijwilligers is afhankelijk van die enkeling die ‘the extra mile’ gaat. De persoon die nooit op de voorgrond treedt en op de achtergrond alles regelt; zichzelf wegcijfert voor het grotere geheel. Het kloppende hart, de lijm die alles bij elkaar houdt, de verbinder van het netwerk, de spin in het web. De Mice personality van het jaar 2019 heeft het allemaal. Meeting planners en toeleveranciers lopen met haar weg. Ze heeft geen verborgen agenda, verkoopt niets, maar luistert oprecht naar de behoefte van eenieder en ziet kansen waar anderen afhaken. Ze weet altijd de verbinding te leggen met iemand uit het netwerk. Naast een belangrijke rol binnen de organisatie van het European Meetings & events Conference dat afgelopen februari door MPI Nederland werd georganiseerd in Den Haag, is ze tevens al vier jaar de VP Finance binnen het bestuur van MPI Nederland. Alles op vrijwillige basis… Daarmee is ze een voorbeeld en inspiratie voor velen".

De overige awards zijn via stemmen gegaan:
1) Beste Hotelketen: NH Hotels
2) Beste MICE-Bestemming: Polen
3) Beste Airline Mice: KLM

Bron: M!CE & Business Travel

Plaats op:
Datum: 12 september 2019
Gerelateerde artikelen  
09-08-2011 Nieuws Nomineer bedrijven voor de M!CE Awards!
06-10-2017 Nieuws PARTHEN VENUE FINDING overgenomen door UNIGLOBE THL
18-10-2007 Nieuws Succesvolle MICE & Business Travel Fair rijkt eerste Green Award uit aan BCD …
21-08-2010 Nieuws Inschrijving M!CE & Business Travel Fair 2010 geopend
05-09-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - september 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.