Nieuws  

Meet in Brabant, Business Brains & Hospitality Heart

VisitBrabant Convention Bureau is een onafhankelijke service-organisatie die de Meetingplanner, Management Assistent en andere professionals in de breedste zin van het woord ontzorgt: van inspiratie, locatie tot organisatie. Dit alles uiteraard kosteloos. Van een boardmeeting in ’s-Hertogenbosch tot een internationale kennisconferentie in Eindhoven of Helmond. Provincie Noord-Brabant biedt eindeloze mogelijkheden als centrum van kennis, innovatie, creativiteit en gastvrijheid.

Foto: Bart van Overbeeke

Noord-Brabant herbergt de slimste vierkante kilometer, Brainport, van Europe. Eindhoven is leading in hightech, innovatie en design, ‘s-Hertogenbosch met haar historische binnenstad is hét centrum voor de agrosector. En Helmond is toonaangevend waar het gaat om foodtechnologie en automotive. Ook de goede prijs/kwaliteit verhouding en bereikbaarheid – over de weg, per trein en per vliegtuig – geldt als een USP en draagt bij aan de strategische propositie. Kortom: Brabant is dé regio om serieus rekening mee te houden.

Dutch Design Week 2017

Qua locaties heeft Noord-Brabant ontzettend veel te bieden. Van vergaderen in een boomhut tot een bijeenkomst in een kasteel. Van landgoed in het groen tot urban en industrieel midden in het centrum. Tel daar de Brabantse waarden van gastvrijheid, bereidheid tot samenwerken en vernieuwing bij op, en uw succes is verzekerd.

Plaats op:
Datum: 12 september 2019
Bron: VisitBrabant Convention Bureau
Gerelateerde artikelen  
02-03-2018 Nieuws Helmond Marketing sluit zich aan bij VisitBrabant Convention Bureau
15-11-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - november 2018 (2)
06-12-2017 Nieuws Prestigieus Europees ITS congres naar Brainport Eindhoven
29-06-2017 Nieuws Convention Bureau Brabant verder onder vlag van VisitBrabant
19-02-2009 Nieuws Brabant Ontmoet - Innoveren in organiseren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.