Nieuws  
 

Museum COMM sluit, locatie blijft open voor events - Evenementenlocatie en hotel Gooiland Hilversum ontvangt duurzaamheidskeurmerk Green Key Goud - Nieuw hotel bij vliegveld Maasticht - Ramada Apollo verder als Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark


Museum COMM sluit, locatie blijft open voor events

COMM in Den Haag sluit deze week, op 20 juli, de deuren van haar museum. Voor organisatoren van events is er goed nieuws:COMM slaat de handen ineen met Beeld en Geluid (Hilversum) en zal verder gaan als een locatie waar publiek, scholen, onderzoekers en mediaprofessionals terecht kunnen voor diverse activiteiten. Door te werken met een programmering, in plaats van een openbaar toegankelijk museum, krijgt de locatie méér ruimte voor congressen, meetings en andere bedrijfevents. Beeld en Geluid en COMM tekenden een overeenkomst waarin de bestuurlijke samenwerking wordt bekrachtigd. Het bestuur van COMM wordt ingevuld door de bestuurder van Beeld en Geluid, Eppo van Nispen tot Sevenaer. Tom De Smet van Beeld en Geluid wordt de algemeen directeur. 


Evenementenlocatie en hotel Gooiland Hilversum ontvangt duurzaamheidskeurmerk Green Key Goud

Na maandenlang investeren in verduurzaming krijgt evenementenlocatie en hotel Gooiland het internationale certificaat voor duurzame bedrijven: Green Key Goud. Dit certificaat toont dat de locatie er alles aan doet om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren.
Van waterloze urinoirs tot biologische producten en van afvalscheiding tot led-lampen. Als rijksmonument is Gooiland een van de koplopers op het gebied van verduurzamen van een monumentaal pand. Aankomende jaren ligt bij Gooiland de focus op het gasvrij maken van de locatie, het plaatsen van zonnepanelen op het dak en het vervangen van ons monumentale glas voor isolatieglas. Lees hier meer over duurzaamheid bij Gooiland.


Nieuw hotel bij vliegveld Maasticht

Bij Maastricht Aachen Airport verrijst na de zomervakantie een zogeheten GR8-hotel - spreek uit great - van horecafamilie Van der Valk, inclusief La Place-restaurant. Het is voor het eerst sinds vijf jaar dat vliegtuigpassagiers weer een overnachtingsmogelijkheid hebben in de buurt van de startbaan. De vernieuwing op Maastricht Aachen Airport schrijdt voort. Nadat begin dit jaar al een nieuw passagiersruimte - inclusief hippe, handgeschreven belettering - werd geopend, krijgt de luchthaven in Beek er nu ook een hotel bij. De bouw van de nieuwe slaapgelegenheid start na de vakantie.


Ramada Apollo verder als Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Drie maanden na de opening van Leonardo Royal Hotel Amsterdam, kondigt Fattal Hotel Group opnieuw een belangrijke mijlpaal aan. Vanaf 1 augustus zal Ramada Apollo Amsterdam haar naam wijzigen naar Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark en hiermee verder gaan onder het Europese merk van de Fattal Hotel Group. Hiermee heeft Leonardo Hotels maar liefst drie hotels in Amsterdam.

Plaats op:
Datum: 17 juli 2019
Gerelateerde artikelen  
23-10-2019 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2019 (2)
13-02-2019 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2019
30-01-2019 Nieuws Nieuwsflitsen - januari 2019 (2)
23-10-2019 Nieuws Nieuwsflitsen - oktober 2019 (2)
22-05-2019 Nieuws Nieuwe koers voor evenementenlocatie Gooiland Hilversum
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.